Melodik Metalde yeni soluk Echoes of Eternity

Nephentes

New member
Reaction score
0
[Not evEryOne here is that fuCked up and cOld]
Grubu görmem ve dinlemem ankarada rock station dergisini bi alim cd veriomus dememle olsucd zten patlamaya hazır 15 kayıttı türkçesi echoes of eternity Los Angles ta kurulmus biraz progressive biraz gothic temaları harmanlamış gayet kaliteli bi müzik yapıyor

Grup hakkında sölenecek 2 gitarist bass ve ritim bir de bateristten oluşuyor ve vokalde hem göze hem kulaga hitap eden hoş bi bayan..

grup için tanımlana "Melodic, Progressive Metal with an Angelic Voice" seklinde

grubun resmi

i107951_newtemppicrighthorizontalechoes.jpg

ve rock station dergisinin verdigi cd den kendi ripledigm mp3 rapide upload ettim test için metal severler dinleyebilirler.Grubun resmi bir albumu ve çalıştıgı bir grup hala yok sanıyorum hala underground cıkıyolar anliceniz

Buda voices in a dream sarksı

down!

adamın tekide grubun konser resimlerini vermis netten buldum bakarsınız

Oda burda

i107956_720934711l.jpg

i107958_798219942l.jpg

i107959_1065615267l.jpg

Francine- Vocals
i107965_798449263l.jpg

çok teşekkür ederim e tabi bayan hoş belirtmeden geçilmez parça da güzel çok sağol

tek sorun daha cok parcaya ulasamamam grubun daha pek tanınmamıs olması da nedense dinlemek için cazip kılıo

aradıgım olay ya..
takip ediodum bu adamları bi mp3 te benden dedigin gibi henüz bi sirketleri yok hala yarı profesyonel kayıtları dolasıyor ama Nuclear Bleast la anlasmışlar die duydum

Buda yeni sarkı The Kingdom Within'

epica, within temptation ve atargatis baymaya basladı biraz
dedigin gibi yeni soluk olabilir ama 4 sarkısını bulabıldım daha :(

biraz daha beklicez anlaşma yapmışlar kışa cıkar album heralde

iyi bir grup ama daha fazla tanınmak istiyolarsa daha da iyi olmaları gerekiyo bence.çünkü bu tarzı yapan çok daha iyi gruplar var.twinler ve hatun gerçekten hoş...

Geri