Melo'dan ilginç açıklama!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Juventus'tan kiraladığı Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımda yeniden doğduğunu söyledi.

İtalya'da yayımlanan La Gazzetta dello Sport'a konuşan Brezilyalı futbolcu, "İstanbul fantastik bir şehir, tıpkı Rio gibi. Tepeler, deniz, insanlar ve taraftarların sıcaklığı çok şaşırtıcı" dedi.

Cim-Bom'da liderlik rolüne soyunduğunu ve bu konuda takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduklarını kaydeden Melo, "Juventus macerasının ardından Galatasaray'da kendimi yeniden önemli hissediyorum. Kaptanlık bandı Tomas Ujfalusi'de ama ben kendimi zaten takım kaptanı gibi hissediyorum" diye konuştu.

‘Juve’ye aidim’
Sarı-kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giymek istediğini de tekrarlayan sambacı, "Hedefim Galatasaray ile şampiyonluk yaşayarak tekrar Brezilya Milli Takımı'na yükselmek. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Juventus’a aitim, fakat yalan konuşmaya gerek yok, burada kalmak istiyorum. Umarım Galatasaray sezon sonu bonservisimi alır" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Geri