Melih Gökçek'ten şike ihbarı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
08102009160320.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tahkim Kurulu toplantısında şike ihbarı yaptı....

Gökçek, "PFDK, Ankaraspor'u Ankaragücü ile anlaşmalı maç oynama olasılığı mantığından yola çıkarak küme düşürüyor. Ben size birkaç ayaklı şike ihbarında bulunacağım. Belediye başkanı olarak unumu Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav'dan alıyorum. Yani ticari ilişkim var.Hacettepe Başkanı Turgay Kalemci, belediyeye kat karşılığı inşaat yapıyor. Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir de bizim metro projelerinden birini yapıyor.Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de Ankara'daki gaz istasyonlarına ilişkin sıkıntılarını belediyede bana gelip çözer. Bakın bu durumda Beşiktaş ile de ilişkimiz ortada" dedi.Bu arada Melih Gökçek, Radyospor'a verdiği röportajda, federasyonun derhal istifa etmesi gerektiğini söyleyerek, TFF Başkanı Mahmut Özgener'i "intikam" almakla suçladı.Gökçek'in açıklamaları şöyle:

FEDERASYON ANKARAGÜCÜ'NÜN GALATASARAY'I YENMESİNDE RAHATSIZ OLMUŞ
Bu Federasyon Ankaraspor'a yaptığı düşmanlığı Ankaragücü' ne de yapacak ve bunu zaman zaman tartışacağız. Artı...

Devami...

Geri