Melih Gökçek CHP'yi Bile Kullandı

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Melih Gökçek, kendi adaylığını garanti etmek için çok ilginç bir politik strateji izledi. Bu stratejide CHP'yi bile kullandı.

Sağda-solda “Ak Parti Ankara'da Melih Gökçek'in yerine belediye başkanı adayı arıyor” türü haberler ve iddialarla karşılaştığımda beni bir gülme nöbetidir tutuyor... Ak Parti'nin Ankara'da belediye başkanı adayı şimdiden belli çünkü: Melih Gökçek...

Politik IQ'su en yüksek kişilerden biri olan Melih Gökçek kendi göbeğini kendisi kesti; CHP ile SHP'yi aynı çizgiye getirip Murat Karayalçın'ı karşısına rakip çıkartarak yerine başka bir Ak Partili'nin aday olmasını engelledi... 'Politik zekâ' diye ben buna derim işte.

Ak Parti'nin Ankara'da ciddi bir oyu var, ama bu oyun ihmal edilemeyecek bir bölümü Melih Gökçek'in kişiliğiyle yakından ilgili. Bir başkasını Ankaralı karşısına aday olarak çıkardığı taktirde, Ak Parti seçimi kıl payıyla da olsa yine kazanır, ama karşısındaki cephenin bölünmüş görüntüsünün devamı şartıyla... CHP, DSP, SHP, MHP, ANAP, ÖDP, DTP herbiri ayrı adaylar çıkardığında, adayı kim olursa olsun, Ankara'da Ak Parti kazanır...

CHP ile DSP bir aday üzerinde birleşir, DSP de farklı aday çıkarmama konusunda tabanı tarafından sıkıştırılırsa ne olur? Ak Parti'nin Melih Gökçek dışında bulacağı aday bayağı zorlanır; büyük ihtimalle seçilemeyebilir de...

Zekâsıyla öne çıkan Melih Gökçek partisine bir iyilik yaptı ve hem kendisinin adaylığını hem de Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmasını garanti etti. Üç parti hangi isim üzerinde birleşirse birleşsin, karşısındaki rakip Melih Gökçek olursa, o adayın başarılı olması pek mümkün değil. Manevralarıyla ezeli rakibi Murat Karayalçın'ı adaylığa, CHP'yi de onun arkasında saf tutmaya zorlayan Melih Gökçek, kendi adaylığını da sağlama almış oldu.

Kendisini şimdiden tebrik ederim.

En az kendisi kadar politik zekâ sahibi olduğu anlaşılan ve mâhir eller tarafından geleceğe hazırlanan oğlu Osman Gökçek kişiliğini kamuoyu önünde ispat ederek Ankara'yı yönetmeye müsait hale gelene kadar, Ankaralılar, Melih Gökçek'i belediye başkanı seçeceklerdir...

Şimdi cevabını merak ettiğim soru şu: Birkaç kez denendiği halde bir türlü CHP'nin elinden alınamayan Çankaya belediye başkanlığını Osman Gökçek kazanabilecek mi? Ülke genelinde iktidar olduğu ve bayağı beğenilen icraatlara imza attığı 2004 yılında, o muhitte yaşayan seçmenlere cazip bir aday da çıkardığı halde, Çankaya'yı kazanamamıştı Ak Parti.

Osman Gökçek için ilk sınav Çankaya olur ve kazanırsa, herhalde bir sonraki yerel seçimlerde babası da koltuğunu kendisine görül rahatlığı içerisinde teslim eder...

Kaynak

:) BUNA BAŞTA GÜLÜYORUM.
belki gidenler vardır aranızda. ankara altındağ akp ilçe kongresinde R.T.E ve İ.M.G ikisi birden katıldılar. (kısaltmaları isimleri uzun olduğu için kullandım. herhangi bir art niyet yoktur)
ancak politikayı biraz bilenler bilirler ki parti başkanları böyle yerlerde zımni olarak( yani sözle değil hareketleriyle belli etmek suretiyle) desdekledikleri kişiyi belli ederler. mesela kalecikteydi sanırım bir açılış törenie yine R.T.E ve İ.M.G. beraber katılmışlardı ve R.T.E. orda İ.M.G. e "başkanım" demiş ve elini sımıştı. ama bu tablo altındağ'da yaşanmadı. R.T.E. İ.M.G i ne sahneye çağırdı ne de başkanım diye hitap etti. AKP li tanıdıkalrın bu olaya yorumu da şu oldu. " sanırım başka aday gösterilecek"

ben de aynı şeyi anladım. bakalım kim yanılacak. ben ve benim gibi düşünenler mi yoksa İ.M.G. in tekrar aday olması için belirli yerlere mesaj gönderen bir takım medya mı?

:) BUNA BAŞTA GÜLÜYORUM.
belki gidenler vardır aranızda. ankara altındağ akp ilçe kongresinde R.T.E ve İ.M.G ikisi birden katıldılar. (kısaltmaları isimleri uzun olduğu için kullandım. herhangi bir art niyet yoktur)
ancak politikayı biraz bilenler bilirler ki parti başkanları böyle yerlerde zımni olarak( yani sözle değil hareketleriyle belli etmek suretiyle) desdekledikleri kişiyi belli ederler. mesela kalecikteydi sanırım bir açılış törenie yine R.T.E ve İ.M.G. beraber katılmışlardı ve R.T.E. orda İ.M.G. e "başkanım" demiş ve elini sımıştı. ama bu tablo altındağ'da yaşanmadı. R.T.E. İ.M.G i ne sahneye çağırdı ne de başkanım diye hitap etti. AKP li tanıdıkalrın bu olaya yorumu da şu oldu. " sanırım başka aday gösterilecek"

ben de aynı şeyi anladım. bakalım kim yanılacak. ben ve benim gibi düşünenler mi yoksa İ.M.G. in tekrar aday olması için belirli yerlere mesaj gönderen bir takım medya mı?

Bende art niyet var hiç sevmem akp ve yandaşlarını. Doğal olarakta Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanın ismini İ. Melih olarak söylerim hep.

CHP yi 15 yıldır Deniz baykal kullanıyor

Ve bu sürede CHP nin kazandığı hiç bir şeçim yok

Bu gidişle bir 15 sene daha seçim kazanamadan kullanır sanırım

eee buldu saf :) (temiz :)) CHP seçmeni ni kandırması kolay oluyor tabi

AKP koca bir ülkeyi kullanıyor , ne yapcaz o zaman ?? satıyor savıyor ona ne yapacağız ??
ve akp bundan büyük paralar kazandı aynı zamanda... dahasını anlatmaya gerek yok...

Melih Gökçek kaç senedir BOTAŞ a doğal gaz parası ödemiyor.
Hem de gazı kullanmadan milletten parasını almasına rağmen.
BOTAŞ'ta bu yüzden milyar dolarlık alacağını tahsil edemediği için zam hazırlığında.
Hem de %20 nin üzerinde fahiç bir zam yolda.

Peki Melih Gökçek diye direten bu medya ve şerefsizler, benim doğalgaz paramı ödeyecekler mi?

Yoksa Gökçek bir dönem daha Botaş a borç takmaya devam mı edecek?
Vatandaş gazın parasını ödemiş ama BOTAŞ a para ulaşmamış.

Gökçek hangi tarikatların paravan şirketlerine ihaleler ile bu paraları aktarmış.
Başta kanal a Radyoon gibi Ankara nın yerel medyası dışında hangi medya kuruluşlarına para yedirerek taşeron propoganda yaptırmaktadır?

Bizim doğalgaz paraları nereye gitmiştir Melih hesabını veremiyorsa çekilsin aradan Osman'dan soralım hesabını...

işte zihniyetinizi burada belli ediyorsunuz
babadan oğula koltuk
genlerinize işlemiş padişahlık saltanat
böyle bir şey varmı ya
birde ciddi ciddi yazmış bunu buraya
insan utanır biraz

askerle orduyla anayasa mahkemesiyle derdinizin ne olduğu neden bu kadar çok uğraştığınız belli oluyor
arap krallığı gibi olmaz bu ülke
boş sevdalar hayaller bunlar
kurduğunuz talan yağma düzeni gün gelecek başınıza yıkılacak

ya merak ettim ama şimdi
tayyip le gül ün veliahtları hazırmı peki
ya unakıtanın ki

Saygılarımla...

işte zihniyetinizi burada belli ediyorsunuz
babadan oğula koltuk
genlerinize işlemiş padişahlık saltanat
böyle bir şey varmı ya
birde ciddi ciddi yazmış bunu buraya
insan utanır biraz

.

Kimin saltanatı istediği CHP nin genel başkanlık anlayışına bakarsan çok rahat öğrenebilirsin

80 küsür yıllık sürede CHP nin başına sadece 5 tane gelen başkan gelmiş

CHP nin en son ki Genel başkanı Dennis Baykal ise yaklaşık 15 yıldır bu görevde

ama girdiği 4 genel seçim ve 3 yerel seçimin hepsinide kaybeden hatta bir tanesinde

partisiini meclis dışı bırakan Deniz Baykal neredeyse padişah edasıyla partisini yönetiyor

Baykalın neredeyse 25 tane osmanlı padişahından daha fazla koltukta oturmuş

Bu tip uygulamalar Sadece Krallıla yönetieln ülkelerde

ve de ortadadoğudaki Baas rejimlerinde görülür

toprağım olur kendisi ( urfalı ) çok seviyorum... zekasına gelince.. birilerinin beline binmesi lazım ki yükseklere çıksın ( kısmet chplilere hep ama napalım )

Melih Gökçek kaç senedir BOTAŞ a doğal gaz parası ödemiyor.
Hem de gazı kullanmadan milletten parasını almasına rağmen.
BOTAŞ'ta bu yüzden milyar dolarlık alacağını tahsil edemediği için zam hazırlığında.
Hem de %20 nin üzerinde fahiç bir zam yolda.

Peki Melih Gökçek diye direten bu medya ve şerefsizler, benim doğalgaz paramı ödeyecekler mi?

Yoksa Gökçek bir dönem daha Botaş a borç takmaya devam mı edecek?
Vatandaş gazın parasını ödemiş ama BOTAŞ a para ulaşmamış.

Gökçek hangi tarikatların paravan şirketlerine ihaleler ile bu paraları aktarmış.
Başta kanal a Radyoon gibi Ankara nın yerel medyası dışında hangi medya kuruluşlarına para yedirerek taşeron propoganda yaptırmaktadır?

Bizim doğalgaz paraları nereye gitmiştir Melih hesabını veremiyorsa çekilsin aradan Osman'dan soralım hesabını...

harikasın...

dogalgaza gelen zammı hackhelldeki ak parti yandaşları karşılıcaklarmış:D

Kimin saltanatı istediği CHP nin genel başkanlık anlayışına bakarsan çok rahat öğrenebilirsin

ama girdiği 4 genel seçim ve 3 yerel seçimin hepsinide kaybeden hatta bir tanesinde

partisiini meclis dışı bırakan Deniz Baykal neredeyse padişah edasıyla partisini yönetiyor

chp?
sana onumu sorduk
banane chp den
veya sanane chp den

hangisi oğlunu koltuğu için hazırlamış
söylesene açık açık
sizin genlerinizde kodlanmış bu krallık padişahlık
gerçekten istediğiniz bumu
padişahlıkla krallıklamı yönetelim
kul olmak için neden bu kadar çırpınıyorsunuz
cumhuriyetle yönetiliyor ülkemiz
istediğiniz kadar zorlayın
bu rejim değişmez
bu talan yağma sofrası yıkılacak
hemde başınıza

ne sorulsa chp chp chp varolma sebebiniz bumu
çamur atmadan birilerine yaşıyamıyormusunuz
chp yi boşver
cumhuriyet tarihimiz boyunca bu devlet hangi iktidar döneminde bu kadar soyulmuş onu anlat

Saygılarımla...

Birde CHP nin tek parti zihniyetinde görülür

Kimin sanaltanatı kimin padişahlık rejimini istediğini buradan rahatca öğrnemiş bulunuyoruz

Geri