Meksika Sınır Görevlisi

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Arkadaşlar ben bu fıkrayı bi gazetede okumustum ve cok hosuma gittisizlerle paylaşmak istedim aklımda kaldıgı kadar analtmaya calısıcam...

Bir adam altında motor ve sırtında 2 kocaman çuvalla ( ki motorla giderken sırtında 2 cuval nasıl tasıo pek anlayamadım hadi neyse) meksika sınırına doğru gidior...
Sınıra geldiği zaman görevli bu adamı çevirir ve çuvallarda ne olduğunu sorar.Adam da çuvallarda kum olduğunu söyler.Fakat görevli buna inanmaz ve cuvalları arastırmaya verip tahlil yapılmasını ister...
Nihayetinde tahlil sonuçlanır ve çuvaldakilerin %100 saf kum olduğu tespit edilince adamın geçmesine izin verilir.
Ertesi gün yine aynı adam yine aynı şekilde altında motoru , sırtında cuvalları ile gelir ve yine aynı şekilde durdurulur.Görevli yine aynı sekilde ne oldugunu sorar adam kum diye yanıt verir.Görevli tekrar tahlile gonderir ve cuvallarda %100 saf kum olduugu ispratlanır ve adamın gecmesine izin verilir.
Bu olay hergun aynı sekilde tekrarlanır ama gorevli adamın birşey kaçırdığına okadar inanmıştır ki bir gun olsun tahlil yapmadan bırakmaz adamı.
Gunun birinde görevli emekli olur ve bu adama bir barda rastlar , onu yanına cağırır ve sorar ;
-Gel kardeşim sana bişey sorucam lütfen doğru yanıt ver kimseye söylemiyeceğime yemin ederim der
Adam da durur ve yanıtını verir
-Motor kaçırıyordum .... :cool:

İşte keskin zeka diye buna denir bence :D

motor da amma dayanıklı haa...2 çuval + adam vay be yaklaşık 150 kg

aga o konuyuda silmeye calistim olmadi ya ... edit deyip sil diyoduk ama simdi sil secenegi cikmadi kafayi yedim silinmio bi mod arkadas silebilirmi pls...

Geri