Mekke'nin fethine görkemli kutlama

icemen

New member
Reaction score
0
mekke-nin-fethine-gorkemli-kutlama.jpg

Konya'da, Anadolu Gençlik Derneği tarafından bin 380. yıldönümü vesilesiyle Mekke'nin Fethi ve Gençlik Gecesi düzenlendi.
100. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Mekke'nin Fethi ve Gençlik Gecesi, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şölenin açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gençlik Kolları Konya Temsilcisi İsmail Kırhan, bu gecede İslam alemi için çok önemli bir zaferin kazanıldığını belirterek,

"Buradan seslenmek istiyorum. Ey insanı eşrefi mahlukat kılan, manasını görmezden gelerek batının kokuşmuş yaşamına özenenler. Sizler gözyaşının, tebessümün, Allah'a olan aşkın ne olduğunu anlayamazsınız. Siz kendinizi bile tanıyamazsınız. Kendisini tanımayan Rabbini tanıyamaz. Rabbini tanımayan ise dünyayı tanıyamaz. Bu gece bir Müslüman'a uygun davranarak buraya geldik ve hangi sancağın altında toplanmak istediğimizi gösterdik" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından konuk hafızlar tarafından Kur'an okundu. İlahiyatçı Muhammet Emin Yıldırım'ın konuşmasının ardından Mekke'nin fethiyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Şölen, Ömer Karaoğlu'nun konseriyle sona erdi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• mekke-nin-fethine-gorkemli-kutlama.jpg
    mekke-nin-fethine-gorkemli-kutlama.jpg
    17.2 KB · Görüntüleme: 3,000
"Buradan seslenmek istiyorum. Ey insanı eşrefi mahlukat kılan, manasını görmezden gelerek batının kokuşmuş yaşamına özenenler. Sizler gözyaşının, tebessümün, Allah'a olan aşkın ne olduğunu anlayamazsınız. Siz kendinizi bile tanıyamazsınız. Kendisini tanımayan Rabbini tanıyamaz. Rabbini tanımayan ise dünyayı tanıyamaz. Bu gece bir Müslüman'a uygun davranarak buraya geldik ve hangi sancağın altında toplanmak istediğimizi gösterdik" dedi.

Nerde hani kafirun herkesin dini kendine idi. Kendinden olmayana bu hakaret niye ?

Siz kendinizi bile tanıyamazsınız. Kendisini tanımayan Rabbini tanıyamaz. Rabbini tanımayan ise dünyayı tanıyamaz.

Doğru dünyayı biz tanıdık dünyayı biz keşfettik uzaya biz çıktık insan haklarını biz ilan ettik tıbta bilimde her yeniliğe biz imza atıyoruz kokuşmuş batı değil.
Şimdi yorumlara bakın ibni sinadan başlar farabi den çıkarlar biz insanlığa 500 senedir ne verdik Allah aşkına.
Hangi derde çare olduk hangi büyük buluşu yaptık ne yaptık ya nutuk atıp bre zındıklar kafirler demekten başka.

Doğru biz vermedik zaten levent132 vesile olduk.Veren Allah'tır.Aklı nutku Allah verir.Onlara yaptırtanda Allah.Bize bu yazıyı gösterten de Allah.Tersine neslineden utanıyor batıya özeniyor bizdeki güzellikleri göremiyorsunuz.Ben neslimle iftihar ediyorum.Çünkü batının unuttuğu bişi vardı sevgi hoşgörü din güzellik sanat.

Geri