Mekanın cennet olsun hocam

gezegen64

New member
Reaction score
0
Beşiktaş yönetimi Schuster’den ümidini kesti, Alman hoca sezon sonu gidiyor..

Bu durumu ‘tarihinin en başarısız’ döneminden geçen siyah-beyazlı kulübün havasını en iyi bilen otoritelere sorduk. İşte uzman görüşleri:

MEHMET TEZKAN: BENCE KALMALI

SCHUSTER çok hata yaptı.. F.Bahçe ve Trabzon maçlarını taktik hatalar yüzünden kaybettiren Schuster’dir. Bir teknik adam için “Onu oynatmadı, bunu oynattı” denmez. Çünkü hiçbirimiz futbolcunun fiziksel ve mental durumunu bilmiyoruz.. Ama sahada yaptığı değişikliklere baktığın zaman, insan “Aman Allah” diyor. Yine de Schuster’in gönderilmesi bu aşamada Beşiktaş’a daha büyük zarar verir...

HEDEF küçük artık. Kupayı almak. O zaman büyük hedefe bakalım. Geleceğin Beşiktaş’ını hazırlasınlar. Bunu da Schuster’e bıraksınlar.

SİNAN ENGİN: HEMEN GÖNDERİLMELİ

HİÇ zaman geçirilmeden, yol yakınken Beşiktaş ile teknik direktör Bernd Schuster arasındaki yollar ayrılmalı. Zararın neresinden dönerseniz kârdır. Schuster gitmeli, çünkü bu işi bilmiyor, beceremiyor. Her şey ortada. Güzelim kadroyu ne hale getirdi. Sezon başında herkesin favorisi olan kadronun bugün düştüğü durum ortada. Başka bir şey anlatmaya hiç gerek bile yok.

SCHUSTER kötü bir teknik direktör. Ne bir oyun taktiği var, ne de karşılaşma esnasında oyuna müdahalesi. Hiç zaman geçirilmeden sezon sonuna kadar bu takım antrenör Tayfur Havutçu’ya teslim edilmeli.

SERGEN YALÇIN: GEÇ BİLE KALDILAR

BEN haftalar öncesinde defalarca dile getirmiştim. 4-2 kaybedilen F.Bahçe derbisi sonrası demiştim ki “Beşiktaş yönetimi hiç zaman kaybetmemeli Ferrari ile Schuster’i ilk uçağa bindirip göndermeli.” Göndermediler, hatta sırtını sıvazlayıp devam etmesi için destek çıktılar. Bu büyük bir hata..

TRABZON maçında da bir kez daha gördük ki bu Schuster her geçen gün Beşiktaş’a fayda yerine zarar veriyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan takımın durumu içler acısı. Bernd Schuster’in takıma hiçbir katkısı yok. Kulübede tribündeki seyirciden hiçbir farkı yok. Takımın başında kaldığı her gün Beşiktaş’ın sıkıntısı büyüyecektir.

kaynak

sabır sabır diyoruz ya, sabır taşı olsak çoktan çatlamıştık..

sonra bir de istikrar diyoruz ama elle tutulur bi ışık bi kıvılcım göremiyoruz ki..

açıkcası schusterin gitmesi mi kalması mı daha faydalı karar veremiyorum..

ama şu sergen ve sinan gibi adamlar çıkıp bunu dile getirince sırf onlara inat 10 yıllık anlaşma imzalansın istiyorum..

Bence Gönderilmeli
Daha Kötü Kadroyla Millet Neler Yapıyo Bizde Tık Yok Oyuncular Oynamıyosa Oynatmaı Bileceksin Hoca Bunuda Biz Öğretmeyelim Sana :sleep:

Morinho gelse şu yanlı basın yüzünden alır ceketini gider walla. Yukarıdaki konu için değil ama öyle haberler okuyorum ki, şifreli bir kanalda heberler diye bi program var. Ordaki haberlerden beter ya.

Geri