Mehmetcik sayfası hacklendi

minisels

New member
Reaction score
0
Facebook paylaşım sitesinde arama(search) bölgesine mehmetcik yazan ya da üye olan kişiler, Hain Pkk lı teröristler tarafından hacklenmiş sayfayla karşılaşmaktalar. lütfen bir süre bu siteye girmeyin taki bizim türk evladı yetenekli bir hacker bu işi çözene kadar.
saygılarımla...

analarını töße şerefsizler..

Facebook paylaşım sitesinde arama(search) bölgesine mehmetcik yazan ya da üye olan kişiler, Hain Pkk lı teröristler tarafından hacklenmiş sayfayla karşılaşmaktalar. lütfen bir süre bu siteye girmeyin taki bizim türk evladı yetenekli bir hacker bu işi çözene kadar.
saygılarımla...

Şimdi yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum...
Arkadaşlar o sayfaları açanlar zaten çoğunlukla pkk yanlısı oluyor, şöyle izah edeyim, mehmetcik adına bir sayfa açıyor listesine davet yolluyor vsvs. sayfa üyeleri çığ gibi büyüyor, 1 hafta sonra 20.000-25.000 koyu milliyetci sayfada toplanıyor, ardından tartışma panosunda sonu gelmeyen tartışmalar, milliyetci insanların bilgileri çalınıyor, resimleri montajlanarak sitelerde yayımlanıyor... bu tür saçmalıklar oldukça fazla, dıyarbakırdan bir arkadaşımı mehmetçiği desteklediği için linç etmek isteyenler oldu, sizden ricam bu tür sayfalara kayıt olmayınız, bilgilerinizi yabancılara açmayınız, bir işin diğer bir yüzü var sayfa yönetimi kişisel bilgilerinizi çalıp bankalara vsvs satıyormuş[doğruluğundan emin değilim], adamın biri yazmış Allah'ı[c.c] seven 999999999 kişi arıyoruz... sayfa aktivitesi 7 ay önce bitmiş ama millet üye oluyor, bilgileri elden gidiyor... buda dini duyguları istismar oluyor....

Hacklenen internet sayfasını gördünüz mü görmediniz mi bilmiyorum ama 450.000 e yakın üye sayısı vardı. mehmetçik vakfı adına kurulmuş ve mehmetçik vakfını tanıtan videolar banner lar vardı...günümüzde reklam mecralarına yapılan milyonlarca dolarlık harcamalar var ve facebook buna bedava ön ayak oluyor.oraya üye olan insanlar tanıtımı gönüllü olarak üye olarak izlediler ve belkide mehmetçik vakfına katkı sağladılar... nasıl pkk lı leş karkaları mehmetçik diye site kurup 10 ay işletiyor mehmetçik vakfını övüyorda dün hacklenen site bugün facebook tarafından kapanıyor anlamadım...söylediğin mantıksız geliyor. ben sadece insanları uyarıp şikayet etmeleri ya da tepkilerini dile getirmelerini istedim ... teşekkür ederim

Geri