Mehmet Yıldız pazarlığı

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
6909657.jpg

Galatasaraylı yöneticiler, dün Şenlikköy´de Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile gizlice buluştu ve Mehmet Yıldız pazarlıkları resmen başladı.

Karl Heinz Feldkamp'ın gelmesiyle birlikte yeniden Galatasaray'ın transfer listesinde 1 numaraya yükselen Mehmet Yıldız için resmi görüşmelere başlandı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, dün sabah saatlerinde Florya Şenlikköy'de Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile çok gizli bir görüşme yaptı. Sır gibi gizlenen toplantıda Galatasaraylı yöneticiler ile Odyakmaz arasında kıran kırana pazarlıkların yaşandığı öğrenildi.

Uygun'dan net mesajlar

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise şunları söyledi: “Sivasspor'un geleceğine Sivas halkı, işadamları ve taraftarı karar verecek. ‘Biz şampiyonluk isteriz' deyip destek sözü verirlerse satılık oyuncumuz yok. Ancak ‘kendi yağınızla kavrulun' derlerse satmayacağımız oyuncu yok. Gökhan için Trabzonspor 6 milyon Euro ödedi. Kayserispor, Topuz için 12 milyon Euro istiyor. Buna karşın biz, Mehmet için 5 milyon Euro'dan kapı açtık. Bir oyuncu takasa verilirse, bu fiyat bile düşebilir.”

KALLİ: YALVARMIŞTIM

Feldkamp, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, 29 Ağustos tarihindeki yazısında, "Ocak 2008'de, 'Bu takıma bir orta saha gerekli. Sivas'tan Mehmet Yıldız'ı mutlaka transfer edelim.' diye adeta yalvarmıştım." demişti.

HÜRRİYET

Bende Geçen Seneden Bu Yana Mehmet YıLdız'ın ALınması Taraftarıyım Ve Bunu Beni TanıyanLar BiLir...

Eğer GaLatasaray'a GeLsin GaLatasaray'ın Yeni Hakan Şükür'ü OLacaktır Dediğimde Kimi ArkadaşLar Seneye Söner O Adam 5 Para Etmez DiyenLer OLmuştu...

Yine SöyLüyorum GaLatasaray'a GeLsin Yeni Hakan Şükür'ü OLacaktır GaLatasaray'ın...

Şimdi Ne Hakan'ı Hakan Kim Bu Kim DiyenLer İçin Hakan'ın GaLatasaray'a İLk GeLdiği Döneme BakmaLarını Rica Ediyorum Mehmet YıLdız'dan Pekte Artısı OLmadığını GörecekLer =)

İnadına Mehmet YıLdız =)

bence gs nin topcusu olamaz... daha doğrusu adam futbolcuya benzemiyo daha çok pehlivanı andırıyo :D

mehmet yıLdız edirne'den sonraki toprakLarda goL biLe atamayan topçudur.. ve gs'de de böyLe çok topçu vardır..
o haLde Mehmet YıLdız'ı takımda istemiyorum..

Kanka ALLah Aşkına Bu Adam Kaç Avrupa Kupası Maçı Oynamıştır =)

Sivas'ın Daha Tecrübesi Nedir Ne BekLiyorsun =)

Sen Hiç Araştırma Ben SöyLiim Bu Seneki 4 İntertoto Kupası Maçında 2 GoL Attı Ki Bence Fena Bir İstatistik DeğiL Tecrübesiz Bir Takımın Ve Tecrübesiz Bir Oyuncuya Göre =)

MiLLi Takımda Da Sadece 1 Resmi Maçta MücadeLe Etti Sen MiLLi Takımda Hakan'a Tanıdığın Ve Ona Verdiğin Şansı Bu Çocuğa Da Tanı Da BakaLım GöreLim NeLer Yapacak =) Hakan'da MiLLi Takımda ALt YapıLarda Tecrübe Kazanmasa A Takıma Bu Kadar KoLay Adapte OLamazdı Bu Çocuğada Şans Verdiğin ÖLçüde Fayda ALırsın Bence Destek VeriLmesi Gereken Ender Türk ForvetLerinden ÖzeLLikLe Son Dönemde Madem Ki Bu Çocuk Bu Kadar Sıradan Yerine Başka Bir İsim BuLunabiLiyor Mu Şu Etapta ? BeLki Mehmet Çakır Ve Sercan Bir Derece Başka Yok Bu Yüzden Bu Tarz OyuncuLarı DestekLememiz Lazım Hakan Durup Dururken Çıkmadı Destek Çoktu Hakan'a Bunu Unutmamak Lazım Herşeyin Başı Tecrübe Bu Çocuk Da Oynadığı ÖLçüde Bu Tecrübeyi Kazanacaktır Kimseden 1 Maçta 3 GoL Atmasını BekLeyemezsiniz Avrupa KupaLarı MaçLarında Yada MiLLi Takımda =)

konuyu spor genel bölümünde verdim

Mehmet Yıldız Transfer İddialarını Yalanladı!!!

Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, kendisine hiçbir şekilde transfer teklifi gelmediğini ve şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu söyledi.

38236.jpg

Sivasspor'un milli futbolcusu Mehmet Yıldız, transferi konusunda çıkan iddialarla ilgili olarak, ''Hiçbir şekilde böyle bir teklif yok. Zaten şu an Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum'' dedi.

Mehmet Yıldız, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda katıldığı bir programın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önlerinde çok zorlu bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı olduğunu söyledi.

Bu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Yıldız, ''Orada seyircimizi stadyuma bekliyoruz. Onlarla birlikte maçı kazanmak istiyoruz. Devam eden çıkışımızı sürdürmek için kazanmamız gerekiyor. Arkadaşlar da bunun bilincinde'' diye konuştu.

Başlarında çok iyi bir başkan ve teknik direktörleri olduğunu anlatan Mehmet Yıldız, ''Onların sayesinde bu takımda çok da iyi bir arkadaşlık var. Böyle olunca başarı geliyor. Çünkü inanılmaz derecede iyi bir arkadaşlığımız var. Böyle devam ederse geçen seneki başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Mehmet Yıldız, son günlerde 3 büyük takıma transfer olacağı yönünde çıkan iddialarla ilgili soru üzerine, ''Herkes aynı şeyi soruyor ama tekrar söylüyorum. Hiçbir zaman böyle resmi bir teklif gelmedi. Zaten şu an Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Böyle devam ederse Sivasspor'da mutluyum. Sonuçta transfer dönemi başladığında zaman neyi gösterir bilmiyorum'' şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile transferi hakkında görüşme yapıldığı yönünde iddiaların olduğunun belirtilmesi üzerine Mehmet Yıldız, böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
3 Aralık 2008 Çarşamba

Geri