mehmet topuz yedek kulübesine

Alfa Force

New member
Reaction score
0

Yılın transferine kulübe yolu göründü

280720091043290097779_2.jpg

Daum sağa Kazım’ı monte edecek. Mehmet Topuz, genç yıldızın yedeği olmak için Deivid ile savaşacak. Yeni transfer Bekir de hocasının beğenisini kazanamadı. İmza töreninden ameliyat masasına giden Özer’in oynama şansı da yok gibi Fenerbahçe’nin flaş yerli transferleri makasa geldi!.. Özellikle ‘yılın transferi’ olan Mehmet Topuz, Teknik Direktör Daum’dan kesik yedi. Futbol kamuoyu haftalarca Topuz’un transferine kilitlenmiş, Beşiktaş ile Fenerbahçe yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için savaşa tutuşmuştu. Sonunda Topuz, sarı-lacivertli takıma imza atmıştı.

İMZADA GİYDİ AMA SONRA KAYBETTİ
Ancak, imzada Fenerbahçe formasını giyen milli oyuncunun sahada formasını koruması çok zor görünüyor. Çünkü Daum sağ kanadı, büyük bir çıkış yakalayan Colin Kazım’a emanet edecek. Genç oyuncunun yedeği büyük olasılıkla Deivid olacak. Topuz ise ancak bu ikiliden daha iyi bir performans gösterebilirse sarı-lacivertli formayı giyme şansı yakalayabilecek.

BEKİR VE ÖZER FORMAYA ÇOK UZAK
Cristian ve Dos Santos’un kadroya katılması ile yeni transferler Bekir ve Özer’in de ilk 11’e girme şansı azaldı. Daum, Bekir’e güvenmediği için arayışta. İmza atar atmaz ameliyat olan Özer henüz iyileşmedi. Genç oyuncunun sahalara dönüşü 1 ay daha sürecek gibi. Ancak Özer’in Cristian, Emre ve Alex’ten birini kesmesi neredeyse imkansız.

KAYNAK

Kadro o kadara genişki o yüzden zaman zaman yedeğe çekip zaman zaman oynatabilir.O yüzden normal karşılamak gerek

arkadaşlar bu daum benim sinirlerimi oynatıyor sağ kannatta kazımı düşünüyomuş siz ne diyorsunuz zaten neden riijkard ı neden almadık ki

ne rıjkardı da ya ne ısımız olur o adam la sacmalamayın luıtfen adam gıbı topunu oynasın kessın kazımı gırsın kadroya adam deıvıdı kesıor sız topuz dıorsunuz

o profilindeki forma çıkartmadı fener diimi halbuki ne iyi forma ya çok sevdim ayrıca mehemt topuz u daha iyi buluyorum geçen sezon fener kayseri maçını izledim volkan topları zor çıkartmış

o profilindeki forma çıkartmadı fener diimi halbuki ne iyi forma ya çok sevdim ayrıca mehemt topuz u daha iyi buluyorum geçen sezon fener kayseri maçını izledim volkan topları zor çıkartmış

Bi maça bakıp niye yorum yapıyosunki bence deivid ikisindende iyi.Açın şampiyonlar ligi maçlarını ve ligdeki maçları izleyin.

Bi maça bakıp niye yorum yapıyosunki bence deivid ikisindende iyi.Açın şampiyonlar ligi maçlarını ve ligdeki maçları izleyin.

ŞL macLarını cıkart gerisine bak.Gecen Sezon ne yaptı.4-1 Lik G.Saray macı dısında
güzeL oynadıgı mac yok.Ama M.Topuz yedek kaLmaz.Sağ Kanatta Kazım, Deivid , Özer
değişerek oynar.Emre Zaten dewamLı Sakat , Emre 'nin yerindede M.Topuz Oynar :goz:

bırakın devıdı kazımı mehmetı bu kadar transfere karsılık en az yırmı puan farkla sampıyon olmamız lzm :D :D :D ole deıl mı

Konu DüzenLendi.
ALfa birdaha öyLe kafandan yazdıgın 2 satırLık konuLar acma.
DüzenLemem kapatırım. . .

bırakın devıdı kazımı mehmetı bu kadar transfere karsılık en az yırmı puan farkla sampıyon olmamız lzm :D :D :D ole deıl mı

Evet evet kesin fener 20 puan fark atar
:hhmanD

Yılın Balon Transferi Trajediye dönecek .
Ligler başlayınca ben bir film çekmek istiyorum .
Küçük Topuz - Boynu Bükük Topuz'da olabilir
:D

Yılın transferine kulübe yolu göründü

Saçmalık ... Yılın transferimi oluyo mehmet topuz ?

Konu DüzenLendi.
ALfa birdaha öyLe kafandan yazdıgın 2 satırLık konuLar acma.
DüzenLemem kapatırım. . .

ne yapmayayım anlamadım daha açık anlatır msıın ben düzenlemeni istemeedim ki ayrıca ben de resim koymak isterim ama nasıl ve nerden olduğunu bilmiyorum

Evet evet kesin fener 20 puan fark atar
:hhmanD

Yılın Balon Transferi Trajediye dönecek .
Ligler başlayınca ben bir film çekmek istiyorum .
Küçük Topuz - Boynu Bükük Topuz'da olabilir
:D

bı TOPuz gelır bı TOPuz gıder belgeselını unutma kardesım bnm sana zahmet ıkı yuzlu ıtlerın ısı olamaz fenerbahce de

ne yapmayayım anlamadım daha açık anlatır msıın ben düzenlemeni istemeedim ki ayrıca ben de resim koymak isterim ama nasıl ve nerden olduğunu bilmiyorum

Arkadasım sen internet okuyorsun haberi sonra kendi yorumunu konu aLarak acıyorsun.Kaynak yok bişi yok!
Diyorum ki intenetteki haberi kopyaLa yapıştır yap.Altınada kaynağını ekLe.
Aksi takdirde komik bir durum cıkıyor ortaya.Bu sekiLde direk yorum yazacaksan
sabitte sohbet başLığımız ordan yaz :goz:

ŞL macLarını cıkart gerisine bak.Gecen Sezon ne yaptı.4-1 Lik G.Saray macı dısında
güzeL oynadıgı mac yok.Ama M.Topuz yedek kaLmaz.Sağ Kanatta Kazım, Deivid , Özer
değişerek oynar.Emre Zaten dewamLı Sakat , Emre 'nin yerindede M.Topuz Oynar :goz:

Kanka kadro çok kalabalık ne yapalım.Bir mevkiye ait 3 tane futbolcu var:Dmillet 1 tane bulamıyo.Kim hakediyosa ona versin formayı.Biraz klasik oldu ama:D

Geri