Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Topuz'un bonservisi F.Bahçe'nin!

Mehmet Topuz transferi arap saçına döndü !.. Dün akşam Beşiktaş ile anlaşan ve "Fenerbahçe de beni istedi ama Beşiktaş daha samimiydi. Ben zaten Beşiktaşlıydım ve artık Beşiktaş'ın futbolcusuyum" diyen Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin oldu !.. Kayserispor Kulübü, Beşiktaş ile anlaştığını söyleyen yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

RESMİ AÇIKLAMA
Bu arada sarı lacivertliler "Mehmet Topuz Fenerbahçe’de" başlığıyla resmi internet sitelerinden bir açıklama yaptılar. Açıklamada "Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. Kamuoyuna Duyurulur." denildi.

"BEŞİKTAŞLIYIM" DİYEN TOPUZ NE YAPACAK?
Ancak Fenerbahçe'nin açıklamasında Mehmet Topuz ile anlaşıldığı yönünde bir ifade yer almıyor. Dün geceden beri ısrarla Beşiktaşlı olduğunu ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen Mehmet Topuz'un bu durum karşısında ne tavır alacağı merak ediliyor.

Yok dostum Mehmet Topuz açıklama yaptı...
4+1 imzaladı...

Ne işe yarayacak topuz
Ancak yedek kulübesini doldurur

hadi be? lan noluyo yaa. kaptırmıycaz Topuzu size. :)

SiLent $u Anda YazdıkLarın Tamamen Topuz'u kaçırmaktan DoLayı SinirLi oLduGun için Yazmı$sın. . .
Topuz ße$ikta$a Gidecekti. . .
Ama Yönetim izin Vermedi. . .

fener istese alır zaten..bazıları artistlik yapıyodu biz aldık bjk hekesi alır diye..bişey derdim ama:))fener de almasın arkadaş lazım değil bize bazarcı..

gerçektende öyle
emreciksin + 5 milyon euro...

Kayseri de iyi kazık atmış fenere üste futbolcu vermiş :) (çamura yatıyorum) :)

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de!

Kayserispor Kulübü, Beşiktaş ile anlaştığını söyleyen yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

ehmet Topuz Fenerbahçe'de! Lig TV'nin haberine göre Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz Fenerbahçe ile anlaştı. Kayserispor Kulübü, Beşiktaş ile anlaştığını söyleyen yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

Kaynak : http://www.fenerbahce.com/haber/33989/mehmet-topuz-fenerbahcede.php?ref=ABM1

1zfiuqg.gif

SON SÖZÜ F.BAHÇE SÖYLEDİ

Fenerbahçe'den yılın bombası! Sarı-lacivertli ekip Mehmet Topuz'un bonservisini Kayserispor'dan aldı. Kayserispor'a 5 milyon avro+Gökhan Emreciksin verilecek. Sporx bu haberi Fenerbahçe Spor Kulübü'ne çok yakın kaynaklardan ve Kayseri cephesinden doğrudladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir."

http://www.sporx.com/futbol/superlig/155950/

Adam altın ayakkabı oldu sanki, vasati bir oyuncu, ne fenerin ne de bjk nin ihtiyacı olan bir oyuncu değil.
Şimdi "Ben beşiktaş forması giymek istiyorum" diye bas bas bağıran adamı fener alsa ne kadar doğru olur? Diğer taraftan Bjk bu futbolcuyu alsa klupler arasında var olan soğukluk iyice kan düşmanlığına döner.

Bu adam bu saatten sonra ne fenere ne de Bjk ye faydalı olur.Aksine zararı bile olabilir...

Geri