`mehmetçik vakfı` logolu formalar satışta!..

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Beşiktaş`ın Fenerbahçe`^yi 3-0 yendiği derbide giydiği damalı formasının sırtında Mehmetçik Vakfı`nın logolu reklamı vardı.

Bu formalar bugün itibari ile tüm Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunuldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ``Sosyal sorumluluk anlamında da Türkiye`deki kulüplerin öncüsü olan Beşiktaşımızı desteklemek ve bu formalardan almak için taraftarlarımızı mağazalarımıza bekliyoruz`` denildi.

-HABER1903-

barca ozentisi diyorz..........

barca ozentisi diyorz..........

Arkadaşım kusura bakma saçmalıyosun. Bugüne kadar tanıdık tanımadık tüm diğer takımlara gönül vermiş insanlar tebrik etti Beşiktaş'ı sosyal sorumluluk kapsamında hareket etti diye. Sen Barça özentisi diyosun. Kaldı ki Barça özenilmeyecek takım mı? Bu tür şeyler her zaman bir büyük takım öncülük eder. Bak ilk önce FenerCell çıktı ardından hepsi.. Bak biz sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz sıra diğerlerinde. Sen şahıs olarak bu olaya destek olmak zorunda değilsin ama köstekte olma lafta atma!

efes pilsen...... ona para icin forma satmak denmez reklam almak denir......goguste koca reklam arkada kuck yardım....... siz asıl para eden bolumu satıonuz arkayı satmıoz fln die konusmalar sasırtııcı

Arkadaşım kusura bakma saçmalıyosun. Bugüne kadar tanıdık tanımadık tüm diğer takımlara gönül vermiş insanlar tebrik etti Beşiktaş'ı sosyal sorumluluk kapsamında hareket etti diye. Sen Barça özentisi diyosun. Kaldı ki Barça özenilmeyecek takım mı? Bu tür şeyler her zaman bir büyük takım öncülük eder. Bak ilk önce FenerCell çıktı ardından hepsi.. Bak biz sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz sıra diğerlerinde. Sen şahıs olarak bu olaya destek olmak zorunda değilsin ama köstekte olma lafta atma!

tamm bende kotu demiyorum ama barca ozentisi diyorum ......

efes pilsen...... ona para icin forma satmak denmez reklam almak denir......goguste koca reklam arkada kuck yardım....... siz asıl para eden bolumu satıonuz arkayı satmıoz fln die konusmalar sasırtııcı

tamm bende kotu demiyorum ama barca ozentisi diyorum ......

Bu Mantıkla Efeste Tuborg çakması oluyo ya neyse. Bugün ne hikmetse sürekli polemik yaşıyoruz yaa. Fenerli kardeşilerimizle efesli kardeşlerimizle.. Hayırdır İnşallah.

onlar sirket takımı reklam fln oolsun die baska ndnlerde war tabi spora yatırıolar

..єЯDєM..;4785016' Alıntı:
Sen kımın ozentısısın Acaba !!!
kimsenin degilm ole gorunuosam solede bilgiim olsun hata mı degistiriyim

Şirket takımı diyosunda şuan 4 büyüklerin 4üde şirket ;) Hepsinin borsada da hisseleri var.

Geri