Mehmetçiğin Yeni SiLahLaRı

adanalı

New member
Reaction score
0
Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından geliştirilen piyade tüfeği Mehmetçik-1, makineli tüfek ve keskin nişancı tüfeği tanıtıldı. 3 kilo 600 gram ağırlığındaki Mehmetçik-1'in menzili 500 metre...​

6jf5wyd.jpg

7x8nos5.jpg

6xg4up3.jpg

7xazlo4.jpg

7werj2q.jpg

6kpq8b9.jpg

8e6i879.jpg

Kaynak:Mynet Haber

Gerçekten muhteşem silahlar gördükçe yeniden askere gidesim geldi.... :D

heyt be..işte şimdi askerlik daha bi heyecan kazandı...Şimdi 500 metreden o itlerin leşini serebileceğim demek..güzeeelll..

Gurur Verici...

Bazılarının dizaynlarını G-3 lere benzetmeye çalışmışlar .
Türk askeri alışkın diye .
Bazıları en az onun kadar ağır anlaşılan Resimlerden öyle görünüyor .
Bende Gazete ve nette takip ettiğim kadarıyla bunlar sadece prototip , daha onaylanmamış .
Silah çapları , dizaynları , uzunlukları vs leri açıklansa Daha bir bilgi sahibi olabilirdik .

Hayırlısı neyse o olsun .
Bazı Gazeteler gaza Gelip başlık Atıyorlar Mehmetçik Artık yurtta üretilen silah kullanıcak Felan diye .

Bilmeyenlere bazı notlar : Türkiye G-3 te üretiyor Ak-47 De daha askeriyede kullanılan tüm silahlardan da .

Tabiki eğitim alaylarındaki G-3 piyade tüfekleri genelde Alman , Fransız yapımı eski , İkinci dünya savaşından kalma silahlar .
Aralarında yine Türk yapımı G-3 lerde vardır .

EdiT :

israilden alacakları ortaya çıkınca ne olacak..
leke arkadaşıma bi konuda katılmıyorum G-3 Ve ak47 Türkiyede nerede üretiliyor

Mkek ve AselSan'da , AnkAra'da üretilen silahlar var .

Askerliğimi yaptığım silahlarımın hepsi Türk yapımıydı.
Acemi birliğimdeki G-3'te UsTa Birliğimdeki Ak-47'de .

Zaten bu kadar bilgiyi ben uydurup yazmadım .
Türkiyeyi kimse silah ve askeri mühimmat bakımından hafife almasın .
Abd'nin bile bilmediği silahlar Türkiye'de üretiliyor .

Zaten silah üretiyoruz . Neden İsRail'den alalımki .
( hafif diye tabir edilen Silahları Artık Türkiye kendi üretiyor . )

İsrail üretimi Heron Denen insansız uçaklarla 10.000 Feet'ten pkk kamplarını gözetliyorlar. Bilin bakalım Heron'un GözüNü ve içindeki Fiberoptik kablolarını kim üretiyormuş .
Türk Silah kurumları yani Türkiye .

onlar üretimiş silahlar değil daha doğrusu üretecekleri silahların sahte olanlarını basına tanıtıyolar yani boş durmuyoruz bizde bunları üretiyoruz diyolar anlıyacanız (!) ama garibime giden ise bu silahların zaten var olması yani yeni model değil bunlar nerde üretecekler merak ediyorum ve kim izin verecek kısacası bunlar hep muamma türk halkını gaza getirmek için ise başardılar ama silahları israilden alacakları ortaya çıkınca ne olacak..

leke arkadaşıma bi konuda katılmıyorum G-3 Ve ak47 Türkiyede nerede üretiliyor

allah allah su silahlara bakin be abii bunlarla PKK nin Kökünü Kazmicanda ne yapcan?Öldürmede yaninda yat:D:D:D:D

Geri