MegaupLoad'a yükLeme yapaLım

mercandede

New member
Reaction score
0
bence upload larımızı mega dan yapalım rapid sürekli sorun çıkarıyor ve 1 saat meselesi var 1oo mb da bir istediklerimi indiremiyorum ve mega da bir seferde yükleme kapasitesi daha fazla...

ya da hemenpaylas.com'a

rapid daha hızlı ama rapid 1 ay sadece

mega daha iyi neden derseniz aynı anda birden çok download yapabilirsiniz forumda arşiv oalrak verilen şeleri indirmek için önceki bir downloadın bitmesini beklemek zorunda kalıyoruz (rapid için geçerli)

megaupload cok yawaş.. arkadaşlar gelin türk malını deneyelim www.hemenpaylas.com du sanırım .. ip alma yok belli bir download sınırı yok 250 mb upload..
---------Reklam amaçlı deildi yazdıklarım !

elemanlar mega türkiye çıkışlı ücretsiz downloadları durdurmuş sanırım. www.hemenpaylas.com yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı bence....

megaupload'dan beleş indiremezsin artık.Çunku Turklere beleş indiremezsin dio.. sadece ingiltere ve kanada beleşmiş ule yazıo...bende yurdun malını kullanalım diyorum www.hemenpaylas.com....

G_hot' Alıntı:
megaupload cok yawaş.. arkadaşlar gelin türk malını deneyelim www.hemenpaylas.com du sanırım .. ip alma yok belli bir download sınırı yok 250 mb upload..
---------Reklam amaçlı deildi yazdıklarım !
bende arkafdaşima katılıyomm bencede hemen paylaş yada rapiddden

bence rapid hızlı ve iyi
:D
benim görüşüm :D

S.A

arkadaşlar bence rapidden waz geçelim zaten çoğunlukta onu istiyor rapid çok kötü yaw 1saat beklenirmi download için rapid gitsin ne gelirse gelsin

ya gelen gideni aratırsa???

S.A

arkadaşlar herkez fikrini sölesin en çok hangi site isteniyorsa o site olsun tüm linkler o siteden werilsin ben rapid olmasında ne olursa olsun derim. we tüm linkler o şekilde değiştirilsin....

Geri