Megaupload!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PRotype

Game Spider
Reaction score
0
Ya Mod AbiLer Herkes Megaupload tan link verip duruyor fakat indiremiyoruz megaupload tan rapid e yonlerndirsek su mega ları premium istiyor JacKaL abi diger baslıkta arkadasa megaupload iLe iLgiLi bir Link vermiş oda acıLmıyor...Bir Premium adres verseniz bizde onu Kullansak???

verdiğim link biribizidurdusun.com'la başladığı ıcın bugun hackhell de oldugumuz ıcın calısmıyordur. aslında megaupload la ılıglı sorununu öneriler şikayetler bölümüne acmasak daha ii olur. cunku o sıte bizim değil:p yardım başlıklarına belirtirseniz daha kolay olur.neyse bakın ben bunu uyguluyorum devamlı ve kesin çözüm . burda
anlatılanları uygulrsan bir sorun yasamzsın. yasarsanda lutfen bana pm at ben resımlı anlatımını yapıyım gönderiyim.
şimdi sırayla;

1. adım www.guardster.com tıklayın
2. adım Access the Free Proxy'i secin ve tıklayın
3. adım Address: kutucugunun karşısındaki http:// yi silerek megaupload linkini kopyalayıp buraya yapıştırın
4. adım
Options: No Cookies - No Scripts (X) - No Images - Hide Referrer
Hide User Agent - Hide Title - Hide Header
......
kutucuklarındaki (No Scripts) in karşısındaki X yı silin

ve şuna tıklayın "I agree and wish to surf anonymously" ...
şimdi sıra Megaupload download sayfasının acılmasını bekleye kaldı biraz yavaş acılıyor 1-2 dakika kadar sürüyor .

şunuda ekleyım premıum adres gibi bişey sözkonusu değil. yada rapide yonlendırmek gibi. mega olan lınklerde ya bunu kullanacaz yada hıc kullanamayıacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri