MEGAUPLOAD DAHİL açılmayacak sayfa kalmayacak...

azizbaba61

New member
Reaction score
0
i10598_DSN.JPG

Megaupload dahil bütün sitelere girebiliyorsunuz arkadaşlar.. Ve bilindiği gibi türk telekom türkiye üzerinden bazı sitelere yasak koymuştur. sitelerden bazılarına mahkeme kararı ile giriş yasaklanmıştır deniyor ve bu sitelerin çoğu forum siteleri.. işte bu program bunu önlüyor. dsn ayarlarını yapıyor ve istediğiniz her siteye girmenizi sağlıyor. kurulumu çok basit. yasak olduğu için site adı veremiyorum ama çokk büyük siteler bu işten zarar görmüştür.

Daha fazla bilgi isteyenler pm atabilir..

Link: http://www.hemenpaylas.com/download/767298/DSNci.zip.html

şifre: hackhell.com

Emeğe saygı..

İşte inanmayanlara ıspatı.. Megaupload a giriş Türkiyeden yasak gibi bişe:D gerçi yukardaki mavi ekran gelmiyor ama yine de açılmıyordu.. Alın size ispatı ve Samsundayım şu anda:D

i10616_YeniResim.JPG

hımmm... denemek görmek lazım..

arkadaşım programını yükledim
ama megaupload hala açılmıyor

ama öbür arkadaşımızın verdiği proxy sitesi ile açılıyor ama çok yawaş

Gerek yok böyle şeyler e
modeminizde dns adresini kendiniz atayabiliyorsanız
zaten her siteye girersiniz
:sigara:
mesela bende geek modem var her yerden bulduğum yaklaşık 50 ya yakın dns numarasını ekledim
ve modemi otamatik dns proxy kullan konumuna getirdim
hem özellikle forum sayfaları daha hızlı açılıyor hemde açılmayan site yok megaupload vs daha adını duymadığımız binlerce site NO PROBLEM yani...
:cool:

dostum madem biliodun nie söylemiyon şimdiye kadar nası yapıyoz o işi söyle bakalım o sitelerin dnslerini nerden bulcaz nası modeme ekliycez benim modem usb zyxel nası yapcaz ??

mantoman' Alıntı:
dostum madem biliodun nie söylemiyon şimdiye kadar nası yapıyoz o işi söyle bakalım o sitelerin dnslerini nerden bulcaz nası modeme ekliycez benim modem usb zyxel nası yapcaz ??
sen programı kurdun ve yanıt alamadıysan ilginç.. ben kullanıyorum şu anda ve açılıyor resimde kendi pc min resmi

ya yok ben programı kullanmıyorum dostum ben sana bşi demiyorum benim üserimdeki arkadaşş demiş ya ben ona diyorum ya

mantoman' Alıntı:
ya yok ben programı kullanmıyorum dostum ben sana bşi demiyorum benim üserimdeki arkadaşş demiş ya ben ona diyorum ya
bende bişe demedim ki hehehe neyse iyi forumlar

neyse kimse kimseye bişey demesin megauploadı da asla kullanmayın hain onlar:)

newboy77' Alıntı:
Gerek yok böyle şeyler e
modeminizde dns adresini kendiniz atayabiliyorsanız
zaten her siteye girersiniz
:sigara:
mesela bende geek modem var her yerden bulduğum yaklaşık 50 ya yakın dns numarasını ekledim
ve modemi otamatik dns proxy kullan konumuna getirdim
hem özellikle forum sayfaları daha hızlı açılıyor hemde açılmayan site yok megaupload vs daha adını duymadığımız binlerce site NO PROBLEM yani...
:cool:

dostum güzell açıklama yapmışsın teşekkürler bana şu işi bi tarıf edebilirmisin

msn : [email protected] bekliyorum newboy77

evet gercekten cok guzel bir program. ben bunu 1,5 yıldır ariyorum. sonunda sizler sayesinde buldum arkadaslar ve bu programi arayan yaklasik 30 kisi daha var. ne kadar sevaba girdiginizi siz dusunun :D yanliz bir sorun var girdigin site sohbet sitesi chat sitesi.. gayet normal bir sekilde giriyorum. ama chat odasina giremiyorum cunku benden Java Applet Failed Diye hata veriyor. sizce yanlis java mi kullaniyorum. yoksa eksik olan bir sey mi var bu konu hakkında da beni aydınlatirsaniz size minnet duyacagim. gercekten cok guzel cok saolun

bu megapuald ne isi yariyor anlamadim gitti. ilk defa duyuyorum bunu

Geri