Megadeth'in Yeni Albümü Tamamlandı..!

PsychosociaL'

нєα∂вαηg&#1
Reaction score
0
You Can't Kill Me, Cause I'm Already Inside You
3539pi1.jpg

Sayısız bir çok işe el atan ve dünyaca tanınan iyi bir grup konumunda olan Amerikalı Thrash Metal devi "Megadeth" yeni albümlerinin tamamlandığını grubunun frontman'i konumunda olan Dave'in ağzından duyurdu. Dave'in konu ile ilgili yorumu;
"Tam şuan da stüdyodayım Vic's Garage da ve sonunda bitirdik. Şuan hepimiz albümle ilgili notları hazırlayıp yeni çalışmalar yapıyoruz bize bu konuda yardımcı olan Andy (prodüktör) ile albümün son haline gelmesini sağlıyoruz, önümüzdeki salı günü evimize geri dönücez. Şuan istediğimiz sorunsuzca herşeyin yolunda gitmesi ve şuan da oldukça heyecanlıyım, 1980'lerden bu yana çalışmalarım ve heyecanım ilk günkü kadar çok. Şunu söyleyebilirimki, bu çılgınca gelebilir ama burada olduğum kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum."​

80's Thrash MetaL..

Die Dead Enough, Hangar 18, A Tout Le Monde, Trust Gibi BişeyLer Çıkar İnşallah..

Bir Döneme Damgasını Vuran Megadeth OLcağını Sanmıyorum..

80's Thrash MetaL..

Die Dead Enough, Hangar 18, A Tout Le Monde, Trust Gibi BişeyLer Çıkar İnşallah..

Bir Döneme Damgasını Vuran Megadeth OLcağını Sanmıyorum..

normaLde uyuz oLduğum şu Dave biLe böyLe bi açıkLama yaptıysa en azından yakın bişiLer qeLebiLir...Dediğin qibi 80's Thrash MetaL ama Metallica'da Death Magnetic'Le bence qüseL bi dönüş yaptı...Neden bi dönüşte bunLardan qeLmesin ??

normaLde uyuz oLduğum şu Dave biLe böyLe bi açıkLama yaptıysa en azından yakın bişiLer qeLebiLir...Dediğin qibi 80's Thrash MetaL ama Metallica'da Death Magnetic'Le bence qüseL bi dönüş yaptı...Neden bi dönüşte bunLardan qeLmesin ??

The Day That Never Comes'da Bir ONE Bir HARWESTER OF SORROW Bir CREEPING DEATH Tadı ALabiLdinmi..? Unforgiven III'te 1Le 2nin Tadını ALabiLdinmi..?

Tek DiLeğimiz Umarım 80Leri AratmazLar :)

The Day That Never Comes'da Bir ONE Bir HARWESTER OF SORROW Bir CREEPING DEATH Tadı ALabiLdinmi..? Unforgiven III'te 1Le 2nin Tadını ALabiLdinmi..?

Tek DiLeğimiz Umarım 80Leri AratmazLar :)

AsLında sana bişi söyLeyeyimmi tesadüfmüdür biLmem ama hani sana qöre meseLa one'la the day that never comes'ın aLakası yok diyosunda hani iki şarkınında intro , outro ve nakaratı çok benziyor bana qöre ya :) ben bu iki şarkıyı birbirLerine çok benzettim :)

Bende Ondan Bahsettim Yakın Bir Şey Yapmaya ÇaLışmışLar.. Ama Eski Tadı VerememişLer :)

Geri