Medyumluk, Cinler, Falcılık, Buyuculuk...

bu gune kadar hiç, bir medyumun yardımına ihtiyaç duydunuzmu ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

medyum

New member
Reaction score
0
http://www.imagehell.com/out.php/i2377_melektha.jpg

merhaba dostlarım beni ilk yazımla yanlış anladınız gelen mailler,den bunu cıkardım. ben sizlerin falına bakmak veya sizin isteğinize göre büyü yapma amacı ile burda digilim benim amacım sizin bu konudaki bilincsizliğinizden faydalanıp sizleri sömürmeye calısan birtakım sarlatan sözüm ona hocalardan sizleri koruma amaclı ve sizleri bilinclendirmektir. ayrıca sizlerin ihtiyacı olan büyü bozmak kısmet acmak ev gecimsizlikleri baska birine gitmis karı kocayı cevirme cin kovma buna benzer bircok konularda size yardımcı olma amaclıdır.ve bunları yaparken maddi cıkar sözkonusu değildir zaten gercek ihtiyacı olmıyan kişiler bu konuda basvurmasın ki gercek ihtiyacı olan kişilere mani olmıyalım birde şu var sormak öğrenmek iştediğiniz konuları sorun özel maile anlatırım. en önemliside sahte hocalarla ilgili basınızdan gecen olayları yazın hepimiz bundan ders cıkaralım benim sözüm bu işi gercekten yapanlara degil. PAZARTESİ GÜNLERİ HAFTALIK BURCLARA GÖRE FALINIZ OLACAK TAKİP EDİN sizlere cok faydamın olacagını sanıyorum sorun faydalanın ,saygılar

yardım konusundaki girişimin için teşekkürler...medyum bildiğim kadarıyla geleceği gören kahin manasında (emin değilim) şayet mana buysa yazdıklarınlar biraz celişki yok mu?
ikincisi bu saydığın dertlere nasıl care olduğuna dair olayın mekanizması hakkında bilgi verir misin?
merak ettiklerim şimdilik bunlar. soru sorabilirsiniz demene istinaden bu soruların cevabını rica ediyorum.

konunun bazındakı resmi gordukten sınra ben hiç almıyım dostum eksik kalsın:):)

gelecekten hiç kimsenin bilgisi olamaz yuce allahtan başka, benim yapmak istediğimi zaten yazımda belirttim, ortaya medyumum diye çıkan insanların yaptıklarından sonra medyumluğun literaturdeki tanımıda farklı algılanır oldu, medyumluk geleceği gormek değildir, medyumluk, farklı bir boyutta bizler gibi yaşayan cin lerle iletişimi olan insanların allah rızası için ihtiyacı olan insanlara yardımcı olduğu bir alandır.

İlk önce yardımın için teşekkürler.
Ben bir şey sorucam elimde Kenzül Havas diye bir kitap var.Bilenler bu kitap tehlikeli elinden çıkar diyorlar.Senin bu kitap hakkındaki yorumlarını alabilirmiyim ve gerçekten kitabı atmalımıyım?
Tekrar teşekkürler.l

fuzuli bir olay.Gerçekten birşeyler görebilselerdi dünya bambaşka bir yer olurdu.Gitmem ama gideni kınarım.

aslında günün 24 saati kafayı 1 milyon apan bi büyü olsa fena olmaz ;)
düşündümde artık ihtiyacım var galiba...

Sitemizde fenerbahçeli arkadaşlar mevcut sanırım onlar ilgilrniolsr kulüp we taraftar olarak bu koularla bide onlara sormak lazım....:D:D

Burada üyelerin %99 belki de %100'ü müslüman ve islamda da büyü fal vb konulardaki kesin hükmünü biliyoruz.Bu işle uğraşanlar ve bunlardan medet umanlar lanetlenmişdir...
Yeterince açık sanırım......İtirazı olan??????????

medyum' Alıntı:
i2375_melektha.jpg

Dostlarım hepinize merhaba diyerek başlamak istiyorum...

ben 25 senedir medyumluk yapıyorum,
buyuculer ve muska yazanlarladan çok kişiye şahit oldum, bir çoğunun sahtekar olduğu bu insanlar kendilerine menfaat sağlamak için, pek çok insanın ahını aldılar, bundan madur olan pek çok kişinin goz yaşlarına şahit oldum, benim buradaki gayem, herhangi bir maddi çıkarım olmadan gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmak, amacım bu başlık altında buluşup, bilgi paylaşımında bulunup, acılarınıza derman olmaktır.

herşeyin buyu ile hallocağını sananlar yanılıyorlar, ALLAH 'ın Ayetlerinde ve dualarda, derdinize deva olacak kuvvet vardır, önemli olan bunları, bilincli ve gerektiği gibi yapmak işin esasıdır, ben size bu noktada yönlendirebileceğime inanıyorum, yeterki samimi olarak yaklaşın.

yardımcı olabileceğim konulardan bir kısmını burada belirtebilirim; aile içi geçimsizlikler, kısmeti kapalı olanlar, üzerinde buyu ve cin olanlar, rahatsızlıklarınızın tedavisi esnasında sizi pozitif enerjiyle kuşatıcak duala vs.vs.vs

bu başlık altından yada bana ozel mesaj gondererek ihtiyaç duyudugunuz her konuda benden yardım taleb edebilirsiniz, ayrıca buyu cin fal medyumluk gibi konularda oğrenmek istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz, unutmayın maddi bir çıkar talep etmiyorum, amacım insanlara yardımcı olmak....

başınızdan geçen, buyuculerler falcılar ve medyumlar hakkında ki, yaşadıklarınızı ve duyduklarınızı benimle paylaşırsanız, insanlarıda bu konuda bilinçlendirmiş oluruz...
bir hafta sonra her gün bir burcun falına bakıcam

şaşırdım

sizler bu konulara niye bu kadar duyarsıs kaldınız bunu acıklamanızı rica ediyorum ne soru nede ihtiyac saybi var hayret ettim.

Allaha şükür hiç bir zaman ihtiyaç duymadım duymamda :D

Bana suur projeksiyonunda suur bolunmesını (nasıl yapılacagını)anlatabılırmısın

fetish' Alıntı:
Sitemizde fenerbahçeli arkadaşlar mevcut sanırım onlar ilgilrniolsr kulüp we taraftar olarak bu koularla bide onlara sormak lazım....:D:D

arkadsım cok sivri konusuyorsun benden sana tavsiye bu kadar sıyrılmaya calısma !

2.medyum arkadasım , ben inanmam bole seylere ,zorda kaldıgım zamanda kendimi yalnız ve caresiz hissettiğimde ya da korktugumda yuce allahtan baska kimsyee sıgınmam kimseden melet ummam !

cahil olan toplumuma derman olan falcı ..

Alalh'dan başka kimseden medet beklemedim .. bekleyenlede işim olmaz .. tek bi şey sormak istiyorum , hiç bi psikologla görüştünmü ? doğa üstü güçlerin bilincindeyim , bu soruyu ciddi olarak soruyorum

Geri