Medyum Baykal’ın 2010 Kehanetleri

mzahid53

New member
Reaction score
0
Medyum Baykal’ın 2010 Kehanetleri

Her yeni yıl arefesinde gazeteler çarşaf çarşaf astrologların öngörülerine yer veriyor. O yıla ait bir yığın açıklamalar. Ben medyumlara pek inanmam, astrologlarında genel geçer sözler söylediğine inanır, bu yüzden burçlarla ilgili o matbu açıklamalara bakarak hayatıma yön çizmem.

Ama bakıyorsunuz her tarafta aynı mavralar var.

- 2010 da burcunuz neler söylüyor

- Yeni yıl size ne getirecek

- Bu yıl seçim olacak mı?

- CHP bu yıl iktidar şansını yakalar mı?

- Ak Parti seçimi erkene alır mı?

- MHP açılım savaşında nereye gelecek?

Yazsam sayfalar yetmez, ama ben kısaltıp vereyim.

Altına yazılanları da belki okudunuz, aman allahım ne mavralar ne mavralar.

Hangisi tuttu şimdiye kadar?

Hangi medyum piyangodan hangi numaranın çıkacağını bildiki bu yıl olacakları bilsin?

Ama ben böyle güzel güzel düşünürken akşam ana haberlerde Deniz Baykal’ı Uğur Dündar’ın karşısında gördüm.

Baykal her zamanki gibi formunda, yaşını gizleyen bir dirilikte koltukta oturuyor.

CHP gibi, 83 yıllık parti ama yeni kurulmuş gibi genç gösteriyor.

Peki bu kehanetlerle Baykal’ın ne ilgisi var diyeceksiniz?

Efendim bende ilgisi yok biliyorum ama, o akşam Baykal bir taraftan 2010 da erken seçim olacağını beyan etti, bir taraftan açılımın nasıl kapanacağını anlattı, bir taraftanda ülkede taş üstüne taş konulmadığını.

Ülkeye iktidarın en yaptığı ya da yapmadığının cevabını iktidardakiler versin.

Ama ben bir muhalefet liderinin medyum gibi konuşmasının cevabını kimseye bırakmam.

Sanki karşımızda CHP lideri yok, Medyum Baykal diye birisi var gibiydi.

Bol bol kehanetlerde bulundu.

Erken seçimin olacağını, açılımın ülkeyi böleceği konusunda öngörülerde bulundu.

Peki bu kehanetlerin hangisi tutar?

Cevabı Hüseyin Çelik verdi ertesi gün.

“seçim zamanında yapılacak, açılıma destek verilmese de kararımızdan dönmeyeceğiz.”

Sevgili okurlarım, benim yaşım müsait; bu nedenle çok muhalefet lideri gördüm, dinledim, görüştüm.

Ama CHP’nin ak Parti döneminde yaptığı pasif, her şeye muhalif, ülke menfaatiyle parti siyasetini birbirine karıştıran bir muhalefete rastlamadım�

Peki bu durumdan en çok memnun olan kim dersiniz?

İnanmayacaksınız ama hangi Ak Partiliyle görüştüysem “CHP’de Baykal’ın kalması bizim en büyük şansımız” cümlesini kurdu. Birbirinden farklı isimlerin sözleşmişcesine aynı cümleyi kullanmasının anlamı nedir? Açıkçası şu; bu “şans görüşü” artık partinin bir kurumsal düşüncesine dönüşmüş.

O halde Medyum Baykal’a sormak lazım, madem kehanetlerde bulunuyorsunuz, şu CHP’nin ne zaman iktidara geleceğinide söyleyinde ona göre bilelim...
Medyum-Baykalin-2010-Kehanetleri.php

Kaynak: http://www.cafesiyaset.com/haber/20100101/Medyum-Baykalin-2010-Kehanetleri.php

baykalı sevmem ama erdoganla ugrasmamanız baykalla ugrasmanız komik ulkenin yonetimi kimin elinde ulkeyi bu hale baykalmı soktu ekonomi duman halk bolunmeye musait hatta ramak kaldı zamlar gırla

medyumlar genelde saglam sallarlar ama maalesef
bizim baykalda bu da yok. adam aklına geldigi gibi
konusuyor :)

Sevgili okurlarım, benim yaşım müsait; bu nedenle çok muhalefet lideri gördüm, dinledim, görüştüm.

Ama CHP’nin ak Parti döneminde yaptığı pasif, her şeye muhalif, ülke menfaatiyle parti siyasetini birbirine karıştıran bir muhalefete rastlamadım�

Peki bu durumdan en çok memnun olan kim dersiniz?

imza ...

şunu bir de baykal anlasa gerçekten demokrasinin oturduğu bir sistem olacak ve hiçkimse de boş yere akp gitsin demeyecek , istediklerinin altı dolu olacak
akp gitse de yerine yine gerçek bir parti gelmiş olabilecek

ama bu kafayla zor ...

" CHP’nin ne zaman iktidara geleceği " sorusunun cevabı :

Mustafa Kemal yeniden CHP başına geçince şeklinde olur. Zira Baykal ve taifesinin iktidar gibi bir derdi yok. Olan boş vaatlere kanıp Baykal' ı 'iktidar' yapmaya çalışanların oylarına oluyor. Sanırım Baykal, Chp alternatifi bir sol oluşum kurulması üzeründe de mutlak hakimiyet sancağını dalgalandırıyor. Ne diyelim, iktidar için büyük şans, muhalif bir grup ol(a)mayışı adına da acınası bir durum.

pkk nın baş akp nin kuyruk oldugu bir ülkede elbette chp ve baykal sevilse övülse şaşarım ya da şaşırtıcı olur..baykal ın küçük hüsamettin çelik in övgülerine mazhar olabilmesi için şöyle demeçler vermesi gerekirdi ''1-türkiye 36 parçaya bölünmelidir,2-apo sayındır,şehitler ise kelle,3-bak hele sen,(şerrefsiz) tsk banada suikast planı hazırlamış,4-mustafa kemal kim oluyormuş,soysuz,5-apo meclis başkanı,cemil bayık dış işleri bakanı olmalıdır.....bla bla bla,degerli arkadaşlar listeyi uzatabiliriz.deniz baykal bu neviden politikalar izlese ve söylemler geliştirse ne kral adamdı chp ne kutlu partiydi demi???

Geri