Medya AKP el ele!

Türk medyası AKP yanlısı değil İsrail yanlısıdır, siyonizmin emrinde ve hizmetindedir. AKP görüntü itibariyle ABD yanlısı politika izlemektedir, medyanın desteği bu yüzden.
Ancak Türk Medyası(!) olduğunu idda eden kanaltürkünde ne mal olduğu geçenlerde merdan yanardağ olayında ortaya çıktı.

yahu bu nedir anlamadım gitti

akp:

babalar gibi satarım diyor: kimseden çıt ses yok. hala daha akp savunuluyor. o sattığın devlet şirketleri ne hallerle ve ne zorluklarla kuruldu sen bunu bile bilmiyorsun. amacın altın yumurtlayan tavuğu kesmekse al kes. ama yedirdiğin kişilere bak. resmen peşkeş çekiyorsun bununla utanmadan övünüyorsun

gözünüzü toprak doyursun diyor: çifçilerimizden bazıları Allah razı olsun onlardan. onlar olmasa üretim biterdi diyor. vs. vs. yahu üretilen ürüne 5 kuruş para vermeyen ama satarken altın değerinde satan bu hükmümet insanını hiç düşünmüyor. çiftçiye ANANI DA AL GİT, ULAN, diyor kimse kınayamıyor. tarım politakımız "0" çiftçilere diyecek sözleri yok ama nedense destekleniyor

en önemlisi bu söz
BAŞBAKAN ŞEHİT AİLELERİNE "BEN ONLARI DİNLEYEMEM" diyor: ULAn sayın başbakan sen kim oluyorsun ULAN. sen dinleyemem dediğin kişiler olmasaydı şimdi sen o koltukta kıçının üstünde oturamazdın. başka şeylerin üstünde otrurdun ya neyse.
sonrasında şehitlere kelle diyor bu ULAN SAYIN başbakanımız kimseden çıt ses yok. hala daha onu savunuyoruz.

yahu size soruyorum. akp için bir dönem daha bu ülkede iktidar olsun diyen o şerefsiz öcalan, talabani ya da barzaniden hiç mi farkınız yok sizin.
o bölücülerle aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz yoksa
ya da başka bir ihtimal siz de mi bu ülkeyi babalar gibi satanlardansınız.

halinize acıyorum. gerçekleri görememek ne kadar da kötü ve acı verici bir durum.

"YA MİLLİYETÇİSİNİZ, YA TESLİMİYETÇİ"

Son Yılların en başarılı soyguncularından hükümet:)Yaptığı işlerle,kadrolaşmalarla,ihalelerle,adam kayırmalarla tanıttı kendini bize.Zavallı insanların inanç zaaflarını kullanarak başa gelip soyup soğana çeviren hükümeti tekrar seçicekse bu halk yapılanı da hak ediyor demektir.Her şey halkın seçeceği hükümette.Eğer halk ona yakışanı seçemezse olanları da hak ediyor demektir.

bencede chp ile kanaltürk a.ş nin üstü örtülmeye çalışılmış bu tip yazılarla.
Dolandırıcılar şirketi

medya akp'nin yanında olduğu içinmi bütün tartışma programlarında 4-5 tane muhalefetçinin yanına 1 akp'li koyuyorlar. ya da haber programlarında iktidarı kötüleyip duruyorlar. güldürmeyin adamı nasıl elele vermektir bu ! elele verilmiş birşey varsa muhalefetle elele oldukları bariz bir şekilde meydanda iken nasıl oluyorda bunuda söylüyorsunuz. bunun da farkında değilsiniz ya !

kanaltürkün acısını cıkarmak istiyorlar :) ama nafile medya tam tersi akp eleştiyor

KoMEDYA var bu ülkede :D Eğer gerçek gazetecilik işleseydi AKPliler konuşacak değil sokağa çıkacak yüz bulamazlardı.

Geri