"Medya abartıyor"

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaş`ın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü bugünkü antrenmanında Tello ile Serdar Özkan arasında yumruklaşmalar yaşandığı iddiaları üzerine Beşiktaş Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Tayfur Havutçu' nun açıklamaları;

Tayfur Havutçu "Bu tip olaylar hemen hemen her takımın antrenmanlarında yaşanabilecek şeyler. Çok fazla abartmaya gerek yok.

Oyuncularımızın üzerinde çok fazla baskı var. Günde çift idman yapıyorlar. Ve bu sıcaklar altında sinirlerin arada sırada bu şekilde gerilmesi çok normal.

Basında bende gördüm, yok o ona vurdu, yok öteki öbürüne vurdu gibilerinden haberler yapılmış. Kesinlikle böyle birşey yok. İnanılmaz abartılmış.

Dediğim gibi bunlar her antrenmanda olabilecek şeyler ve abartmaya gerek yok. Aralarında bir pozisyon esnasında ufak bir tartışma yaşandı hepsi bu. Zaten sonrasında hemen tatlıya bağlandı.

Taraftarlarımızın bu tür abartı haberlere inanmamalarını istiyoruz. Yine geçtiğimiz senelerde olduğu gibi karşılıksız desteklerini bekliyoruz. Çünkü bu sene daha başarılı olmak istiyoruz ve desteklerine ihtiyacımız var" diyerek sözlerini noktaladı.
haber1903

KoLpa Medyanın Işı ßu Zaten,Abartmakkk... Ayrıca Tayfur Icın Rahat oLsun Bız Kımseye Inanmıyoruz Bu Tarz HaberLer Ortaya Çıkınca..

dün ben aynen böyle yazdım bu forumda ilk konuya isteyen açar bakar kolpa medya...

evet aynı dünkü fb idmanında oLduğu gibi burda da kavganın fitiLLeyiciLerinin Medya oLduğunu düşünüyorum..
SağoLsunLar çok düşünceLiLer,Türk Sporunun her daim yanındaLar..!

Geri