media player

ultimate06

New member
Reaction score
0
arkdaşlar bilgisayara format attım win 7 vardı xp yükledim herşeyi hallettim media playerde film izliyeceğeğim zaman görüntü yok kodec yüklemiştim kaldırdım geri yükledim olmadı yeni kodec indirdim yükledim olmadı filmi açtığım zaman klasik media player açılıyor ses var görüntü yok ve tekrar kapanmıyor ekran sihay olup gidip geliyor reset atmazsam düzelmiyor normal media player 11 ses veriyor görüntü yok gom player yükledim onda hiç bişey yok nedir çaresi tekrar format atsam düzelirmi film uzantısıı ne olursa olsun açmıyor yüklediğim kodec K-Lite Codec Pack 561 Full bundamı problem var acaba

daha önce bende gomda filim izlemek istediğimde ekran kararıyor ve reset atmazsam bir türlü kurtaramıyordum ekran kartının sürücüsünü güncelleyince haloldu. müziklerde hiçbir sorun çıkarmıyordu sadece film izlemek istediğimde yapıyordu

ekran kartım nvidia g force 7600 gs 512 kendi orjinal cdden yükledim internetten sürücüsünü bulamadım kendi sitesi eror veriyor kafayı yiyecem atsammı camdan aşağı makınayı

ekran kartım nvidia g force 7600 gs 512 kendi orjinal cdden yükledim internetten sürücüsünü bulamadım kendi sitesi eror veriyor kafayı yiyecem atsammı camdan aşağı makınayı

dostum o elindeki cd nin driver ı taaaa ekran kartının üretildiği tarihten kalmadır =) en güncel kendi sitesinde bulabilirsin.

işletim sistemini falan söle ben sana buluveriyim...

sevgili arkadaşlar. benim problemim çok ilginç şu windows media kütüphanesiyle ilgili. öncelikle belirtiyim pc de 500 gb yakın mp3 arşivim var . ve bunların hepsi windows media kütüphanesinde görünmüyor. mp3 oynatıcı olarak windows media 11 kullanıyorum. fakat kütüphaneye eklenmiyor hepsi. yani çoğu yok. işte atıyorum tahminimce 100 gb lık bi mp3 ekli kütüphaneye ama gerisi eklenmiyor tek tek eklemeyi denedim oda olmadı.

Geri