Meclis'te Oylama Sona Erdi

Lan memleketi ne hale soktular yaa.Ha ne oldu hiç bi üniversite doğru dürüst almadı içeri.doğru olanıda bu.Laik bi ülkeye yakışanıda bu.İlla başörtülü okuyacaksanız istikametiniz İRAN....

Arkadaşlar Lütfen Seviye Belli Bir çerçevede Kalsın

Herkes Yorum Yapma Hakkına Sahiptir Ancak Kimse Kimseye Hakaret Etme Lüksüne Sahip Değildir

ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER​

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun? Milletvekili demek,milletin temsilcisi demektir!Meclisteki insanlar halkın seçtiği insanlardır..Halk sözünü 5 yıl sürece insanlara vermiştir! O dediğin kurum veya kuruluş halkın vereceği bir karara saygı duymak zorundadır!!!Türkiyede hiç bir kurum veya kuruluş kendini halkın üzerinde göremez!Halkın kararına,ne anayasa mahkemesi,ne sayıştay ne de danıştay engel olamaz anladın mı!

Atatürk'ümüzün şöyle bir sözü var;Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

(Anlamdıysan tekrar oku,yok ben yine anlamadım diyorsan git Qq testi yaptır...)

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünün Anayasa'daki devamını da okuyalım o zaman belki anlarsın:

"Anayasa madde 6; Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Türk milleti egemenliğini, Anayasa'nın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanır..."

O organları da sayar Anayasa; Yasama, Yürütme, Yargı... Yani yargı da yürütme ve yasama gibi millet egemenliğinin parçasıdır.

"millet ne derse o..." dersek, tamam o zaman:

Getirin gündeme; vergilerin kökten kaldırılmasını...

Getirin; Merkez Bankası kasalarının boşaltılıp, paranın millete dağıtılmasını...

Getirin; ne kadar orman alanı varsa, ağaçların kesilip her vatandaşa bir parsel, Başbakan'a iki parsel verilmesini...

Halkımızın bunlara "Aman, hemen yapalım" diyeceğini hangimiz bilmeyiz, hangimiz?

Hukuk devletlerinde Başbakan'lar "millet istiyor" diye her şeyi yapamazlar.

anlarsan bu cevap yeterli sanırım. yok anlamıyorsan diyecek sözüm yok daha...

tekrar osmanlıyı geri göndürdüler bu iş böyle gitmez mutlaka bi süre sonra sokaklara spreyle yazı yazılcak polis ler gezcek durmadan birileri bir şey yapcak bu hükümete onların arasında bende olucam

yasayı daha onaylamadı 15 gün süreleri var bazı imla hatalarından dolayı üzerinde düşünecekmiş

Türk istiklal savaşı başı türbanlı analarla kazanılmadı. Başörtülü analarla kazanıldı.

hahahhahahah be kardesim yapma allahını seversen basörtüsü ile türbanın ne farkı var :desenimi , kumasımı, kalitesimi ? Allah Kur'an da "vücüt hatlarınız belli olmayacak sekilde kapanın" demiş
insanda ister carcaf giyer ister geleneksel bi kıyafet istersede bol birşey yada vücüt hatlarını belli etmeyen baska birsey basınada ne örterse örter. ameller niyetlere göredir inancıyla yasadıgı için ne örttüğünün pek de bi önemi
yok

ülkenin tapusu sizde herhalde

Lan memleketi ne hale soktular yaa.Ha ne oldu hiç bi üniversite doğru dürüst almadı içeri.doğru olanıda bu.Laik bi ülkeye yakışanıda bu.İlla başörtülü okuyacaksanız istikametiniz İRAN....

ne o işinize gelmeyince cıldırıyorsunuz bu ülke hepimizin mademki demokrasi var o zaman demokrasi herkez için. birde şeriatın ne oldugunu ögrenin şetiat ALLAH C.C LUHUNUn koydugu kuran ve kanunlardır ben ALLLAH c.c luhunun kanununa guvenmeyecegım fransızın ingilizin kanununa guvenecegim kusuru bakmayın demokrasi herkez için işinize gelmiyorsa sız buyrun istediginiz yere gidin biz buralıyız dedelerimizde buralıydı inş. çocukalrımız torunlarımızda öyler olacak hepimizin gidecegi yer belli aklımızı başımıza alalım S.A

bence herkes özgür bırakılmalı

Bakalım yakında neler yapacaklar

Kara çarşaf giysin millet sokkata öyle dolaşsın kadınlar ne dersiniz

Biz ATATÜRKÇÜYÜZ onun yolundan gideriz O zamanında takke takanları astırıyosa Bizde bu zamanın koşullarına göre Gereğini yaparız

Bİz ATATÜRKÇÜ GENÇLERİZ Herşey o kadar

ATAM SENİ UNUTMADIK

UNUTANLARA HATIRLATICAZ:...!!!!!!!!!

sen kimsin kimi asıyorsun bre zamanında asılanlar cok değil senin 5 kusak önceki dedelerindi haaa ama diyosanki ben soysuz ve sopsuzum veya dedelerimde kimmiş onlar görmüş-geçirmiş değil sadece 60 yasıdaki yobazlardı diyorsan o zaman eyvallah

ne o işinize gelmeyince cıldırıyorsunuz bu ülke hepimizin mademki demokrasi var o zaman demokrasi herkez için. birde şeriatın ne oldugunu ögrenin şetiat ALLAH C.C LUHUNUn koydugu kuran ve kanunlardır ben ALLLAH c.c luhunun kanununa guvenmeyecegım fransızın ingilizin kanununa guvenecegim kusuru bakmayın demokrasi herkez için işinize gelmiyorsa sız buyrun istediginiz yere gidin biz buralıyız dedelerimizde buralıydı inş. çocukalrımız torunlarımızda öyler olacak hepimizin gidecegi yer belli aklımızı başımıza alalım S.A

hayatında kaç kere açıpta Kuan'ın bi sayfasını okudun bu kadar konuşuyonda.Biz hiçbiyere gitmeyiz.Bu ülkeyide kimse size bırakmaz bunuda kafanıza sokun.Bu ülkede herkes müslüman herkesin inancı dini peygamberi aynı.Siz başınıza türban bağlayınca herkesten üstün bi duruma geçmiyosunuz.Burası İran değil Irak değil Afganistanda değil.Burası Türkiye.Herşeyiyle Laik ve modern bi ülke.Ve her zamanda böyle kalacaktır.Hiç bir güç yada kuvvet bunuda değiştiremez.böyle biline.ordu yarın birgün olaya bi el atsın hiçbirinizin gıkı bile çıkamaz o zaman..

Herşey güllük gülüstanlıkya herşeyi düzelti iş miletin başıyla ayağıyla uğraşmaya kaldı.Deveye sormuşlar neren eğri oda demişki nerem doğruki şimdi gelelim tayip beyin türbanına ya sayın başbakan bu millet aç iş yok gençlerimiz işsiz ünüversite bitiriyorlar.Ama hepsi işsiz bugün TÜRKİYE'nin en kanayan yaranın şu olduğuna değinmek istiyorum.

Sen hani telekomu elin yahudisine sattın.Telefon paraları ucuzlayacaktı.Tam aksine 4 katına çıktı sabit ücreti alıuor birde konuştuğun kadar para alıyor.Ben bu ay 1,530 liralık konuşmuşum bana gelen fatura 22,250 ytl benimgibi milyonlarca insan var.bunların sorunlarına el at bırak bu milleti isteyen başını açar isteyen kapatır.Bu halk birbirine saygılı her aile reisinin evinde koymuş olduğu yasa vardır. TÜRKİYE cumhuriyetininde bu devletin kurumlarında baş kapalı yasak.Milyonlarca insanların sorununa care bulmayacaksın 5-10 bin insanların derdine uğraşacaksın.

Halkın temsilcilerini ancak ve ancak halkın kendisi denetler

sana katılıyorum kardeşş bırravooo bizi karanlıkta ampul gibi ışık saçıp aydınlattın hakkın çok büyükk ...

halk kendi adaletini kendi görecek....yuh artıkkk burasını muz cumhuriyeti mi sanıyorsunuz

halk kendi temsilcisini kendi si denetler yargıya danıştaya ihtiyaç yok...
Cumhuriyet ilkelerine hiççç gerek yok çünkü burası çoluk çocuk parkı galiba yada aşiret kabile ümmet devleti olsa gerek sanıyorlarrr

halk kendini şifa edecek doktora gerek yok

halk kendi adaletini sağlayacak hakime savcıya polise ihtiyacı yok

yuhhhhhhhh derimmm böyle bir geri düşünceye

halkın temsilcilerini rejim imiz denetliyemiyorsa devletimiz oyuncağa dönmüş demektir yada baskı altında dır

sapıklığa körlüğe cahilliğe hödüklüğe düşmüş halkları tarihten biliyoruz

vatandaşın biride azınlıktı çoğunluktu lafları ediyorr

Halkın temsilcisinin dokunulmazlığı var bir kere! Önce o dokunulmazlığın ne olduğunu ve ne için konduğunu öğren ondan sonra gel senle tartışalım!Milletvekili adam öldürsede yargıtay tutupta o milletvekilini hapse atamaz!Diyeceksin ki adam öldüren milletvekili ortalıkta gezecek mi,yargılanmaz mı cadde54? Elbette yargılanır.. Nasıl mı? Yine Meclisteki insanların o milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırırarak yargıya intikal ettirmesinden sonra yargılanır.Bundan sonra onu yargılamak yüce mahkemelere düşer!Halk hükümetin kararını beğenmezse 5 yıl sonra senin istediğin adamları hükümetin başına getirir!O zaman da halkın istediği yasaklar konulur.Ama şu an halk yaskatan yana değil anladın mı?

Dtp ye gelince..
Mecliste şu anda azınlık durumundadır.Azınlık bir gurubunda mecliste hiç bir söz hakkına sahip değildir!Bu ülkeyi azınlık değil ezici çoğunluk veya koalisyon hükümeti yönetir!Teröristlerin son eylerimlerinden sonra doğuda eskisi gibi oy alacaklarını da sanmıyorum!

bende bu zata diorumki bir kazan çorbaya az bi pislik atıp ye ondan sonra gel azınlıktan bahset bakalım.yada yiyorsundamı böyle bir mesaj yazıyorsun..

ben çorbama pislik karıştırmam eğer karışmışsada o çorbayı dökerim ...herkesi kendin gibi sanmaa

çorbaya pislik bulaşmışsa o çorbada pisliktirr ..pisliği ancak namusu şerefi olmuyan domuzlar yer

Yasa Onaylandı Ama Biliyorsunuz Bu ülkede Azınlığın (110 Chp+yargı Kurumları+ne Alaka Ise Yök Ve Mensupları)sözü Geçiyor Daha şimdiden Başladılar Bazı Yerleri Sabote Etmeye Allah Bizi Bunlardan Korusun

hayatında kaç kere açıpta Kuan'ın bi sayfasını okudun bu kadar konuşuyonda.Biz hiçbiyere gitmeyiz.Bu ülkeyide kimse size bırakmaz bunuda kafanıza sokun.Bu ülkede herkes müslüman herkesin inancı dini peygamberi aynı.Siz başınıza türban bağlayınca herkesten üstün bi duruma geçmiyosunuz.Burası İran değil Irak değil Afganistanda değil.Burası Türkiye.Herşeyiyle Laik ve modern bi ülke.Ve her zamanda böyle kalacaktır.Hiç bir güç yada kuvvet bunuda değiştiremez.böyle biline.ordu yarın birgün olaya bi el atsın hiçbirinizin gıkı bile çıkamaz o zaman..

ALLAH razı olsun ben hafızım kuran.ı kerimi ezbere bilirim .ALLAH,ın izniyle okuyoruz merak etme 2 senede arapça okudum...

***********Bak Edirne belediye başkanı gözaltında.Neden acaba???Demek bu millet hala bu zihniyete oy vermeye devam ederse ülkenin akıbeti vahim.Gördük sizin ithal bakanlarınızı.Acaba ne zaman devalüasyon olacak korkularıyla yaşadığımız günleri unutmayalım.Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı olduğu zaman Nurettin Sözen kendi ağzıyla itiraf etti.O'nun YUKARIDAKİ!!! ile arası iyi.Bu söz çok iyi ifade ediyor.****************************

Kisisel atısımalar, tahrik edici soylemlerde bulunmalar yasaktır

Geri