''Meclis'i basarız, Erdoğan'ı asarız''

MilliEğiti

New member
Reaction score
0
354094.jpg

Öcalan posteri taşıyıp eyle yapan BDP'li kadınlardandan şok slogan..

BDP'ye bağlı Amed (Diyarbakır) Kent Kadın Meclisi tarafından çocuk istismarı ve ölümleri ile kadın ve kızlara yönelik tecavüz olaylarını protesto etmek amacıyla düzenlenen yürüyüş, bölücübaşı Abdullah Öcalan gösterisine dönüştü. Öcalan posteri taşıyan kadınlar, "Meclisi basarız, Erdoğan'ı asarız', "Kana kan, seninleyiz Öcalan' ve Kürtçe olarak "Başkansız yaşam olmaz' sloganlarını attı.

Diyarbakır'da, bugün akşam saatlerinde, Diclekent Kavşağı'daki Park Orman'da toplanan, BDP'li kadınlar ile genç gruplar, Demokratik Özgür Kadın Hareketi'nin kampanyası kapsamında ve Amed (Diyarbakır) Kadın Meclisi'nin organizasyonuyla, Koşuyolu Parkı'ndaki Yaşam Anıtı'na kadar yürüdü. Bölgede son günlerde yaşanan çocuk istismarı, cinsel taciz, kadın ve kızlara yönelik tecavüz ile çocuk ölümlerini protesto etmek isteyen yaklaşık 1000 kişi, 2 kilometre boyunca slogan atarak yürüdü. Çeşitli pankart ve dövizler taşıyan kalabalık gurup, AKParti Bağlar ilçe başkanlığı önünden geçerken, BDP'li bazı göstericiler el ele tutuşarak önlem aldı.

Yürüyüş sırasında atılan sloganlar atan grubu, ön tarafta bulunan iki kadın sürekli disiplinli yürüme konusunda uyardı. Göstericiler, "Kana kan, seninleyiz Öcalan', "Meclisi basarız Erdoğan'ı asarız', Kürtçe olarak ise "Başkansız yaşam olmaz', "Kadın yaşam, özgürlük' gibi sloganlar attı. Küçük çocuklara yeşil kırmızı ve sarı renkli yöre kıyafetleri giydirildiği yürüyüş sırasında bir kadın, üzerinde bölücübaşı Öcalan'ın fotoğrafı bulunan bir tişörtü giydiği görüldü.

Yürüyüş güzergahı boyunca önemli kavşaklarda çevik kuvvet polisi tarafından sıkı önlem alındığı gözlendi. Bazı sivil polisler ise grubun önünden yürüyerek hem görüntü, hem de fotoğraf çekti. Bu sırada aynı zamanda atılan sloganları da bire bir yazarak not aldı.

Yaklaşık bir saat süren yürüyüş sonunda Koşuyolu Parkı Yaşam Anıtı önünde toplanan kadınlar adına Amed (Diyarbakır) Kent Kadın Meclisi aktivisti Melek Engin, bir konuşma yaparak yetkilileri, çocuk istismarı, cinsel taciz ve tecavüzler konusunda uyararak, güvenlik güçlerinin farklı şehirlerde şiddet uyguladığı iddasında bulundu. Kalabalık gurup yapılan konuşmanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

''Meclis'i basarız, Erdoğan'ı asarız'' - Güncel - Diğer

israil basarisizligini ortbas etmeye kalkan hukumet butur eylemlere zemin hazirlayip... o insanlari kendisine karsi kiskirtip eylem yaptirarak basarisizligini unutturmaya calisiyor...

O kadar yüz verdiler ki buna da şaşırmadım.

Sen meydanı boş bırakırsan bunlar böyle küstahlaşır elbet. Ne kadar tolerans gösterirsen o kadar hırlarlar. Çapulcu sürüsü daha Türkün tokadını yemedi. Öyle bir tokat atılır ki, o tokatı yiyen çapulcular, Türkün papuçlarını yalamakta yarış eder olurlar. Çapulcu sürüsü arada bir tokatlanmak ister. Tokadı yedikce sevinir, ama adam yerine konuyorum diye değil. Sopanın neye atıldığını bildiği içindir. Bunların kavgası, saldırısı, serseriliği TC ile. Kişiye özel bir tavırları yok. Dün ile bugün arasında bir hedef değişikliği yok.

GEL DE KANDİL KONUSUNU AÇMA :)

açılımın geldiği noktayı dehşetle izliyorum
bir ülkenin başbakanına bunları söyleyebilmek bu kadar kolay olmamalı

pkkya destek olan ülkelere meydan okunulmasını isterdik

hamasa verilen destek tsk ya verilseydi bu ülke bu denli kin dolu olmazdı

Ne ekersen, onu biçersin.

israile savaşmı açmak istiyosun sen şu ŞEREFSİZ Köpeklerini 1 ayda temizle onlara vurabileceğin en büyük darbe budur zaten ne demek geliriz basarız onuda asarız bu nasıl bi açıklamadır bu nebiçim iştir biraz önce saadet partisinin aracı geçiyo sloganda belli SUSTYUKÇA ÖLÜYORUZ tmm bu slogana katılıyorum ama allah aşkına bi şehit için böyle bi kitle ne zaman toplandı filistindeki kardeşlerimize yapılanlar vahşice onları o halden kurtarmak boynumuzun borcu ama burada kendi ülkemizdeki askerlerimize şehitlerimize neden aynı hassasiyet gösterilmiyo

Saygılarımla

tmm madem hadi gelin de basın, görelim bakalım ey mi yaman bey mi yaman?

asla pkk ya destek veren biri değilim ve vermeyeceğim fakat;
senin o pkk yandaşı dediğin kadınlar anadoludan senin atanın babanın çıktığı yerlerden geliyorlar...

israil basarisizligini ortbas etmeye kalkan hukumet butur eylemlere zemin hazirlayip... o insanlari kendisine karsi kiskirtip eylem yaptirarak basarisizligini unutturmaya calisiyor...

Bunu Bile Hükümete Baglıyorsunuz ya Daha Ne Denir ki Anca Gülerim:durdurun:durdurun

Türkiye kendi vatandaşlar tarafından dünyada en çok kin duyulan ülkedir bana göre.Ancak vatandaşlarını nefret ettirir.Bakın artık asker bile topluyamıyorum TSK . doğuda yuzde 60 asker açıgı oldugu dillendiriliyor.devlet benim için ne yaptıda ben onun için savaşacagım diyor bunu diyen taa 8 yıl önceden ortaokul tarih hocam ! her şeye burnunu sokuyor Türkiye karıştıgı işide dahada berbat ediyor.Hele son günlerde bu internet yasakları yuzunden devlete karşı kin duyulan bir kitle daha yaratıldı.İş vermez aş vermez hiç bir hakkı tanımaz kendi derdini bitirmemiş gibi meclisten avaz avaz bağırarak konusan başkada bir halta yaramayan devlet adamları olduktan sonra ne ye yarar?.Birde protesto ettiği israilden bu ay içinde 3-4 tane insansız uçak alınacak.EE ne anladım ben senın protestondan?.Sokakta ilk okul mezunu bile olmayan avrat milleti bile sana kafa tutar hale geldiyse sen bitmisisn yıkılma sürecine girmisisn demektir arkadaş.Zamanın hasta adamı osmanlı olmussun.Türkiye 2050 yılına kalmadan yıkılacaktır.Şimdi çoğunuz bana soverek "hadi lan ordan koskoca T.C yıkılırmı"diyeceksniz.Bir zamanlar osmanlı içinde"Koskoca bir imparatorluk yıkılırmı"diyorlardı(bunuda bana dıyen lisedeki tarih hocam

Ben T.C yıkılmasını elbette istemem ancak yemin ediyorum Yıkılırsada tek damla goz yaşı dökmem öyle kin duyuyorum bu ülkeye
Bir zamanlar nasılda milliyetçiydim nasılda ağlardım nasıl dua ederdim TR için ALLAH (c.c) ama şimdi anladım kı herşey boşmus.OSMANLI atatürk gibi bir lider çıkartmış İsmet inönü gibi bir insan çıkartmıştı.Ancak TR bu topraklardan ancak Kİn çıkartıyor.Sadece burda da değil Türk kökenli milletvekilleri AB parlementosunda Ermeni soykırımını tanıyın diye baskı yapıyor.iyiki Atatürk bu halleri görmedi yoksa Kurtuluş savaşı falan başlatmazdı

Derler ya hep TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR DİYE NE KADAR YANLIŞ BİR SÖZ
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DÜŞMANI YOK

Bunu Bile Hükümete Baglıyorsunuz ya Daha Ne Denir ki Anca Gülerim:durdurun:durdurun

kime bağlıcaz devletin başında benmi vardım banamı bağlayalım ?

hükümet bi kere açılım demekle çok büyük bi hata yaptı.bunu kabul edin.

daha önce pkk olayları vardı fakat daha önce hiç kimse bu kadar cesaret alıp ta TC başbakanına tehditler savurmamıştı.

işte bu,hükümetin kürtlere açılım gibi onlara cesaret verici büyük bi hatasından dolayı kaynaklanmaktadır.

hangi kalleş böle ötüyodu açılımdan önce ?

hala hükümete bağlıyosunuz diyosunuz bide.hükümetin hiç hatası olmaz zaten.4 4 lük...

kime bağlıcaz devletin başında benmi vardım banamı bağlayalım ?

hükümet bi kere açılım demekle çok büyük bi hata yaptı.bunu kabul edin.

daha önce pkk olayları vardı fakat daha önce hiç kimse bu kadar cesaret alıp ta TC başbakanına tehditler savurmamıştı.

işte bu,hükümetin kürtlere açılım gibi onlara cesaret verici büyük bi hatasından dolayı kaynaklanmaktadır.

hangi kalleş böle ötüyodu açılımdan önce ?

hala hükümete bağlıyosunuz diyosunuz bide.hükümetin hiç hatası olmaz zaten.4 4 lük...

Ne Demek Yani İktidar Kadınları Tuttu Bize Karşı Eylemmi Yapın Dedi Komik Olmayın.
Daha Önce PKK TC ye Tehditde Bulunmamştı Diyorsun Ya Hiçbişeyden Haberin Yok Ya Da Haber Takibin Yeni Yeni Başlıyor. Ben Sana Bi Kaç Şey Gösterim.

Bu noktada, PKK terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden barış adı altında istediklerinin bir kez daha hatırlatılmasında fayda vardır. Bunların bazıları;

7 Aralık 2000 ( AKP Diye Bi Partı Yok Daha )

- Kürt asıllı vatandaşlarımızın ayrı bir ulus olarak tanımlanması ve bunun Anayasa'ya dahil edilmesi,
- yerel yönetimlerin güçlendirilmesi suretiyle bazı bölgelerimizde özerk yönetimler oluşturulması,
- teröristbaşı ve halen cezaevlerinde bulunan 10.000'in üzerindeki hükümlü ve tutuklu dahil, tüm PKK'lı teröristlerin affedilmesi ve,
- bunların siyasi faaliyetlerine müsaade edilmesidir.
- Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunları yapmaz ise; silahlı eylemlere tekrar başlanacağı ile de tehdit edilmektedir

Tehditler 86 dan Beri Var.

Ne Demek Yani İktidar Kadınları Tuttu Bize Karşı Eylemmi Yapın Dedi Komik Olmayın.
Daha Önce PKK TC ye Tehditde Bulunmamştı Diyorsun Ya Hiçbişeyden Haberin Yok Ya Da Haber Takibin Yeni Yeni Başlıyor. Ben Sana Bi Kaç Şey Gösterim.

Bu noktada, PKK terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden barış adı altında istediklerinin bir kez daha hatırlatılmasında fayda vardır. Bunların bazıları;

- Kürt asıllı vatandaşlarımızın ayrı bir ulus olarak tanımlanması ve bunun Anayasa'ya dahil edilmesi,
- yerel yönetimlerin güçlendirilmesi suretiyle bazı bölgelerimizde özerk yönetimler oluşturulması,
- teröristbaşı ve halen cezaevlerinde bulunan 10.000'in üzerindeki hükümlü ve tutuklu dahil, tüm PKK'lı teröristlerin affedilmesi ve,
- Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunları yapmaz ise; silahlı eylemlere tekrar başlanacağı ile de tehdit edilmektedir

adamin demek istedigi.. hangi hukumet pkk nin her istedigini yapti akp den baska ? apo itinin rahat yasamasi icin herseyi yapti ? adamin demek istedigi bu.. apo itinin avukatlari apo sunu sunu istiyor kurt halki icin dedi.. akp hemen yapt... demek istedigi bu... yani pkk nin her istedigini yapan hukumet.. elbet ki pkk ile iliskisi vardir... ve benim dusunceme gorede israil olayindaki basarisizligi unutturmak icin bir gundem kaydirma cabalaridir....

adamin demek istedigi.. hangi hukumet pkk nin her istedigini yapti akp den baska ? apo itinin rahat yasamasi icin herseyi yapti ? adamin demek istedigi bu.. apo itinin avukatlari apo sunu sunu istiyor kurt halki icin dedi.. akp hemen yapt... demek istedigi bu... yani pkk nin her istedigini yapan hukumet.. elbet ki pkk ile iliskisi vardir... ve benim dusunceme gorede israil olayindaki basarisizligi unutturmak icin bir gundem kaydirma cabalaridir....

Hala Aponun İstediklerini AKP Yaptı Diyorsunuz AKP Sayesinde Hayatta Diyorsunuz Ya Siz Harbiden Bişey Bilmiyorsunuz Apoyu Asmayan Ceza Evine Koyan Koalisyon Hükümetidir. Başbakanda Bülent Ecevittir. Harbiden Sizle Tartışmıcam... =)
Bu Kolaisyon Hükümetinin İçinde Vatan Millet Sakarya Diye Tutuşan Heryerde Sallayan Milliyetçi Olduklarını Söyleyen Fakat Devletini Milletini Bir Parça Sevmeyen MHP de Vardı...

arkadaşım öle silahlı falan tehditleri her zaman oldu gerçi son yıllarda arttı.

ama hiçbir zaman biri çıkıpta meclisi basarız tayyip i asarız ülkenin başbakanını asarız cesaretinde bulunamadı.

şimdiki duruma bak.bu cesareti onlara veren akp den başkası değildir.

şimdi yüz verdiniz onlara hadi susturun bakalım susturabilirseniz.

susturamıcaksınız ve bu hükümetin hatası olacak ki çok geç olucak artık.

ozamanda hatayı anlamazsınız boşa anlatıyoruz.

ilk önce uykudan uyanmanız lazım hala rüyalar alemindesiniz...

Hala Aponun İstediklerini AKP Yaptı Diyorsunuz AKP Sayesinde Hayatta Diyorsunuz Ya Siz Harbiden Bişey Bilmiyorsunuz Apoyu Asmayan Ceza Evine Koyan Koalisyon Hükümetidir. Başbakanda Bülent Ecevittir. Harbiden Sizle Tartışmıcam... =)
Bu Kolaisyon Hükümetinin İçinde Vatan Millet Sakarya Diye Tutuşan Heryerde Sallayan Milliyetçi Olduklarını Söyleyen Fakat Devletini Milletini Bir Parça Sevmeyen MHP de Vardı...

senin birseyden haberin yok sanirim... aponun idam edilmemesi icin imza atanlari arastir ogrenirsin.... bilmemek ayip deil ogrenmemek ayip...

imza atanlar dengir mir mehmet firat.. bulent arinc... abdullah gul... ve suanki akp li millet vekilleri.. gecmiste ya bagimsiz millet vekilligi yaptilar... yada parti icindeydiler... ama hepsi akp de toplandilar... yani arastir... ogrenirsin....kulakdan duyma yazma....

Wolf Arkadaşım Sana Bi Şey Sormak İstiyorum ? 1950 den Sonra Türkiye ye Gelen En Cesur Başbakan Kimdir ? Bana Bunun Cevabını Ver Dogru Olarak Bişeyler Bildigini Bilip Tartışayım Seninle.

Wolf Arkadaşım Sana Bi Şey Sormak İstiyorum ? 1950 den Sonra Türkiye ye Gelen En Cesur Başbakan Kimdir ? Bana Bunun Cevabını Ver Dogru Olarak Bişeyler Bildigini Bilip Tartışayım Seninle.

cesur derken ? konusup konusup susan mi demek istiyorsun ? abd istihbarati ve israilli yetkililerinin gemiler vurulucak demesine ragmen basbakanliga... basbakanin inatla o gemileri ilerletmesi cesurluk mu ? sonrasinda saga sola laf soyleyen ve susan icraate bulunmamayi sanirim cesurluk sayiyorsun ?

Geri