MeB yasaklı sitelere girmek :>)

Master Hck

New member
Reaction score
0
okulda bı bılgısayar sınıfında we ya pc de oturdugunuz zaman bı sıteye gıreceksınız we karsınıza M.E.B yasagı cıkıyo ve bu sıteye nasıl gırecez....

ilk once baslat-calıstır yapıyoruz calıstra ping boşluk gırecegımız sıtenın ısmını yazıyoruz we enter basıyoruz ornek: ( ping www.sekort.com ) gibi entere bastıktn sonra acılan dos sayfasının ust tarafında numaralar olacak [ ] bu karakterlerın ıcnde o numaraları alıyoruz ınetrnet arac cubuguna yazıyoruz we entere basıt ıstedıgımız sıteye gırıyoruz..
not:acılan dos sayfası erken kapana bılır sorun degıl bıdaha gırın

kendı şahsımca denenmiştir ...calısmıyo olmuyo dıye yorumlar yapmayalım ama anlasılmadık bı tarafı olursa yazın bn cvb verırm
saygılarımla yorumlarınız eksık etmeyın.....

eywallah kardesm hakketten çok işime yaradı :DD:

geleceğimizden endişe duyuyorum :hhmencool:genç bir neslimiz var çok zekiler :001_rolleyes: ama nedense bunu pozitifize edemiyorlar :sneaky2:

Tşkr de dos sayfası çok erken kapanıyor

evet sitenin ip numarasini sanirim bize direk veriyor ben birkac site denedim ve sorunsuz acti paylasim icin tesekkur ederim..

not [ ] isaretler arasindaki numaralari browseriniza yazin gerisi kolay ;)

mozilla tarayıcınız yüklüyse ;
araçlar>seçenekler>gelişmiş>ağ>ayarlar bölümüne alttakileri yazmanız yeterli olur
(tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullanın yanındaki kutucuğuda işaretleyin)
http vekil sunucu : 190.102.206.48 port: 8080

proxyler bazen değişiyo. o yüzden bu siteden yeni proxyi seçebilirsiniz:
Anonymous Proxy Lists

mozilla tarayıcınız yüklüyse ;
araçlar>seçenekler>gelişmiş>ağ>ayarlar bölümüne alttakileri yazmanız yeterli olur
(tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullanın yanındaki kutucuğuda işaretleyin)
http vekil sunucu : 190.102.206.48 port: 8080

proxyler bazen değişiyo. o yüzden bu siteden yeni proxyi seçebilirsiniz:
Anonymous Proxy Lists

araçlara nereden giriliyo

İşlem yapılamaz sadece sayfayı görmüş olursunuz yani saçma bi yöntem gerek yok

arkadaşım hotpost sheild denilen bir program var onu kur bilgisayarına sorun çözülür eyer devam ederse bilmem :)

Geri