MEB 2. Web Tabanlı Proje Yarışması (Yardım)

MrFATAL

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar.MEB 2. Web Tabanlı Proje Yarışması2na katılmayı Düşünüyorum ve www.meb.gov.tr Gördüğüm Web siteleri(Yarışma için) flash tabanlı. Örenğin: http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurular2007/egitek/web_tabanli_yarisma/ bu linkteki örneklere bakın yinede güzel çalışmalar var benimde böyle flashlar yapa bileceğim yazılımlara ihtiyacım var.(Lütfen).
Şimdiden Teşekkür Ederim.
İyi Forumlar.......
(Ve bana Fen Bilimleriyle veya Sosyal Bilimlerle İlgili Bir Konu Söyleyin Onun Üzerine Çalışim :D)

Kimse Yardımcı Olmayı Planlamıomu?

hepsi güzel tasarım yapmışlar flash hakkında pek bilgim ypk ancak css+html yapıoyurm

www.fenercafe.tr.gg örnekteki gibi

bence sen nükleer enerji kaynaklarıyla ilgili bişey yap

Arkadasım yas Kaç cunku buna lise ogrencileri katılamıo:(
katılıosa bende katılcam

Arkadasım yas Kaç cunku buna lise ogrencileri katılamıo:(
katılıosa bende katılcam
Bu Yarışmaya:
-İlk Öğretim Öğrencileri
-Lise Öğrencileri
-Öğretmenler
-Üniversiteler...........(Dikkat Ettiysen OTTÜ'de Katılmış.: vur)

Yaş 15 ve Lise Öğrencileri Katulabilio-OTTÜ Bile Katılmış KosKoca Üniversite:( :vur

hepsi güzel tasarım yapmışlar flash hakkında pek bilgim ypk ancak css+html yapıoyurm

www.fenercafe.tr.gg örnekteki gibi

bence sen nükleer enerji kaynaklarıyla ilgili bişey yap

Atom ve Atom Enerjisiyle ilgili Bişiler Yapmayı Düşünüom :D
Yapmamız Gereken Flash Tabanlı veya HTML Tabanlı Bir Web Tabanlı Proje Hazırlayıp.Baş Vuru Formuyla Birlikte Ankaraya Göndermek.(Ah şu OTTÜ işin içinde olmasa :vur)

Bu Yarışmaya:
-İlk Öğretim Öğrencileri
-Lise Öğrencileri
-Öğretmenler
-Üniversiteler...........(Dikkat Ettiysen OTTÜ'de Katılmış.: vur)

Yaş 15 ve Lise Öğrencileri Katulabilio-OTTÜ Bile Katılmış KosKoca Üniversite:( :vur

arkadaşlar bir ODTÜ'lü olarak OTTÜ yazımına gülmekten katılıyorum:DD:D:D:D:D:vur

Geri