Maxicep Ve HackheLL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihsago

New member
Reaction score
0
bugün Sitede gezinirken en alta baktım ve maxicepin logosunu gördüm neyse bişey olmaz dedim bi alta baktım maxicepin eski logosu M yazıyor Bakın resme ve görün

Bu Maxicep
1maxi.png

Buda hackhell
hackel.png

Bide bu sitenin Üyeleri: 1,213,520 Ayıp yaptığınız :thumbdown:

RekLammı yapıyorsun ßen pek ßişey anLamadım ?

Görmüyormusun resmen maxicepin logolarını çalmış hala reklammı yapıyosun diyosun bana

arkadaşım üye sayısı doğrudur burası TÜRKİYE 'nin en büyük paylaşım platformu
maxi cepe benzerlik olsa ne olur olmasa ne olur küççücük bir ayrıntı

Olabilir ama çalıntı sonuçta emeğe saygı denen bişey var ayrıca o M ifadesinin anlamı ne acaba Söylermisiniz başka bişeymi bulamamışlar :)

Hadi Len KamiLe ßak ya

sanane eLaLemin M Logosundan çalıntısından geLde küfretme

Hadi Len KamiLe ßak ya

sanane eLaLemin M Logosundan çalıntısından geLde küfretme

O elalem değil benim tam 3 senedir üyesi olduğum bir site :glare: Sitelerin eski halini görmeye yarayan bi site var oraya girin maxicepin 2005 2006 Yıllarına girin Ordan maxicepin logosuna bakın anlarsınız O logo maxicepe ait bir şey :glare: Sitenin kendine hoş güzel logosu var ama sırf o neden M Onu sorabilirmiyim peki Sitenin ismi hackhell.com Sadece coM da M harfi var bu M harfinin kaynağı kim ne anlama geliyor söylermisin bana :durdurun:durdurun

tamam sen gidip takıl o sitede işte rahat rahat kasma bizi akşam akşam

bilmeden konusuosunuz ya ne diim..

o iconlar temaLarın kendi iconları. şimdi tema yuklerken tek tek bakalım mı hangi site hanqi iconu kullanmıs die? o iconLardan sana binlerce forumdan cıkartırım. her temayı yapana da sölieLim aynı iconları kullamayaLım die..

biraz arastırırsan sevinirim...

kapaLı

=) hoş gelmişin sefa getirmişinde şunu heralde bilmiyorsun ilk şu sitede ben bunu gördüm arkadaş dedigin şey o sitenin olmuyo ben hh manı kendim yaptım bi eşi benzeride internette bir çok sitede var benden sonra webmaster forumlarıda kendilerine site logosu olarak adam yaptılar örümcek yaptılar sitelerini ifade eden logolar yaptılar ama kalkıp bi hh man yapmadılar biz yapmak istediigmiz şeyi her zaman yaptık ilk biz yaptık bir m yapmak isteseydik yapabilirdik biyerden çalmak gibi bi çabamız hiç olmadı 2005 den beri kimseyi taklit etmedik hep taklit edildik arkadaşım sen nerde oldugunun farkında degilsin sanırım amacında nedir bilmiyorum ama böleşeylerle prim yaptıramazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri