MaxBlast 4 Hakkında Sorun?

uabaris

New member
Reaction score
0
Beyler Yardım Lazım.
Hard Diskim Maxtor 20GB
Program Birde Hard Diskim İle Uyumlu Olduğu İçin Biraz Rahatım
Ben Bu Programı Kullanacam Ama Tereddüt Yaşıyorum.
PC'nin Biosu Hard Diskte Mi Depolu ?
Şimdi Hard Disk Resetlicez Die PC'den Olmayalım.
Birde Bu Programdan Sonra CD İle Xp Kurabiliyormuyuz?
Burada Biraz Bilgi Var Ama Aradığım Değil.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=255505

arkadaşım harddiski sıfırlamaktan bahsediyo bence sistemin yedegini almakta fayda war Bios harddiskte depolu deil kendi ne özel Cmosta bilgileri tutuluyo yani Bios a bi zarar gelmez ama harddisk sıfırlanır .....

Arkadaşım benim hdd maxtor olmadığı halde ben bi çok kez yaptım hiç bi zararıda olmadı bence yedeklemek gerekmez ama sen bilirsin

Tamam Saolun.
Ben Anladım.
Ben Bu Programı Kullancam.
Benim İçin Önemli Olan Biosun Gidip Gitmemesiydi.
Birde HDD Bomboş Olunca XP CD'si İle XP Yükleyebilirmiyiz?
Yardımlarınız İçin Teşekkürler.
Birde Bu Programı Kullanırken Fotoğraf Makinasıyla Caps Alacam.
Foruma Vercem O Zaman Daha Anlaşılır Olur.

Beyler Kullanmak İstiyorum.
Ama korkuyorum pc ye bişey olacak diye Bilen bi arkadaş warsa yardımcı olabilirmi???????????????????????????

Yokmu Yardım Edecek

Arkadaşlar çok açık olmayan açıklamalar yapıyorsunuz. Öncelikla MaxBlast yanlızca Maxtor hdd ler için değil tüm hdd ler için çalışır. Bios ile bir ilgisi yoktur bu programın. Biosa herhangi bir zarar vermez. Uygulamadan sonra tabii ki yeniden XP işletim sistemini yeniden kurabilirsin. Bu program harddiskinizdeki herşeyi siler. Yaptığı iş formattan çok ileri bir işlemdir. Hdd yi tüm olumsuzluklardan kurtarıyor. İlk fabrika çıkışı gibi oluyor. Bazen yaptığı işlem 10 saati buluyor. Arızalı diye bir kenara atılan bir çok hdd yi ayağa kaldırdık biz bu programla. Arkadaşlar özel dosyaların yedeğini alırsın diyorlar. Bu yedeği bir CD ye DVD ye veya harici bir hdd ye almalısın. D ye falan alma. Çünkü o kısımda silineceği için. Kolay gelsin. Umarım açıklayabilmişimdir.

Arkadaşlar çok açık olmayan açıklamalar yapıyorsunuz. Öncelikla MaxBlast yanlızca Maxtor hdd ler için değil tüm hdd ler için çalışır. Bios ile bir ilgisi yoktur bu programın. Biosa herhangi bir zarar vermez. Uygulamadan sonra tabii ki yeniden XP işletim sistemini yeniden kurabilirsin. Bu program harddiskinizdeki herşeyi siler. Yaptığı iş formattan çok ileri bir işlemdir. Hdd yi tüm olumsuzluklardan kurtarıyor. İlk fabrika çıkışı gibi oluyor. Bazen yaptığı işlem 10 saati buluyor. Arızalı diye bir kenara atılan bir çok hdd yi ayağa kaldırdık biz bu programla. Arkadaşlar özel dosyaların yedeğini alırsın diyorlar. Bu yedeği bir CD ye DVD ye veya harici bir hdd ye almalısın. D ye falan alma. Çünkü o kısımda silineceği için. Kolay gelsin. Umarım açıklayabilmişimdir.

arkadaşımın yazdıklarına yüzde 99 katılıyorum
sadece bütün hdd ler ile çalıştığı hariç.
maxblast birçok hdd ile çalışıyor ama
uyumsuzluk gösterdiği hdd markaları da var malesef. :(
.

Geri