maus yardımı

mazutcu

New member
Reaction score
0
son zamanlarda mausumda donma sorunu var windows başlarken bi kaç sefer resetledikten sonra düzeliyo anca denemediğim anti vir ve bakım prosu kalmadı anca sorun halen devam ediyor format attım ik gün normal yine aynı sorun çıktı şimdi yardım edin lütfen

Başka bi mause denedin mi?

bencede maşka bi maus dene,yazılım sorunu olsaydı formattan sonra hallolurdu heralde

Bencede Yeni Bir Mouse Dene Ve Mouse'u çalıştırdığın Yere Göre Bir Mouse Al Her Mouse Her Yüzeyde Çalışmaz Çünkü

3 tane maus var şu an elimde usb girişli algılamıyo makina normal port girişlide taktığım zman birinin sürekli olarak işiği yanıyo sadece bu biri işte bi kaç resetlemeden sonra çaişiyor

Kasanı ve mouse ' nı garantiye götür orda denesinler , düzeltirler :goz:

portlarda sorun olabilir.
Mana donanımsal bir sorun gibi göründü.

Çözemezsen teknik servis yolu gözüküyor

ℓσя∂;4862955' Alıntı:
Kasanı ve mouse ' nı garantiye götür orda denesinler , düzeltirler :goz:

hocam iyi diyosunda mesele kasayı servise gütürmekte evde bi şekilde halletmem lazım uğraşamam servislerle falan zaten bi kaç yerden bul dum sisteme bulaşam bi trojandanmış combo fix bulup siliyomuş bakalım

hocam iyi diyosunda mesele kasayı servise gütürmekte evde bi şekilde halletmem lazım uğraşamam servislerle falan zaten bi kaç yerden bul dum sisteme bulaşam bi trojandanmış combo fix bulup siliyomuş bakalım

Hmm... Servisle uğraşamazsan o zaman ben de sana yardımcı olmayayım.
Kendin çöz Bay Mazutcu.
Şu yorumların en mantıklısı LORD'un yaptığı..

Madem uğraştın yapamadın? Neden bir bilene danışmak yerine göstermiyorsun?
Bir bildiğin vardır kesin. O bildiğinle yetinmeye devam et.

Senin gibi bir müşteri veri kurtarmak için geldi. 200 lira fiyat verince gözleri açıldı.
500 metre uzağımdaki dükkanda gördüm onu 450 liraya yaptırmış. Çünkü benim yapmayacağımı biliyordu. Dükkandan resmen kovmuştum adamı.

Uğraşamazmış, uğraşma o zaman.

sen yanlış yerde mesaj yazıyon donanım yardım diye yardımcı olmayacaksan yazmazsın üyeleri servislere yönlendirmek için yazma boş şeyler servşsşn herkes bilir oraya gidicek olan buraya yazmaz

sen yanlış yerde mesaj yazıyon donanım yardım diye yardımcı olmayacaksan yazmazsın üyeleri servislere yönlendirmek için yazma boş şeyler servşsşn herkes bilir oraya gidicek olan buraya yazmaz

Servisle uğraşamam farklı,
Servise götürmeden önce Yardımcı olur musunuz farklı!

Sen bir yerde modluk falan mı yaptın? Çok acemice bir mod konuşması yapıyorsun.
Mesaj sayına bak üyeleri düşünüyorsun. Arat mesajlarımı kimlere yardımcı olduğumu kendin gör. Ondan sonra hakkımda yorum yap. Bu da sana son mesajım. Allah yardımcın olsun.

sen de türkçe öğretmeni olmalısın gramere takıldığına göre eywalla genede

Geri