ses sorunu :( acil yardım?!!!

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarımdan ses cıkmıyor.ses simgeleri görünmüyor,audi driverlarını tekrar tekrar baştan kuruyorum ancak olmadı bi türlü,,,ve bide eskiden olmayan her uyarı verdiğinde veya ördeniin bi yaz yazarken sildiğimizde satır başındaki uyarılar kasadan dıt.dıt.dıt.dıt şeklindeki seslerle uyarı alıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :(:(:(

ßi Kaç Gün Önceye Sistem Geri Yükleme Yap..

ses kartın onboard mu yoksa haricimi?

bahsettigin sekilde kasadan ses geliyor ise sistemde bir zorlanma var demektir,
kasayi temizle bu zorlanma isidan kaynaklaniyor olabilir,

ayrica kurdugun ses driver' inin isletim sistemin ile uyumlu olup olmadigina bak

olmadi ses kartinin ya da anartinin modelini ve isletim sisteminin ozelliklerini ver bir bakalim

n€d!mßuг@ĸ;3534725' Alıntı:
ses kartın onboard mu yoksa haricimi?

pek bilmiyorum kardeş acemi sayılırım

bahsettigin sekilde kasadan ses geliyor ise sistemde bir zorlanma var demektir,
kasayi temizle bu zorlanma isidan kaynaklaniyor olabilir,

ayrica kurdugun ses driver' inin isletim sistemin ile uyumlu olup olmadigina bak

olmadi ses kartinin ya da anartinin modelini ve isletim sisteminin ozelliklerini ver bir bakalim

ses kartı:realtek driverları var fakat olmuyo

:(

simdi onboard olup olmadigini anlamak icin kasanin arkasinda ses giris soketlerine bakabilirsin

ya da kasayi acip bakabilirsin yatay olarak terlestirilmis birden fazla kart var ise o ya ethernet ya da ses kartidir, digeri ekran kartidir

yok ben ekran kartini da bilmiyorum dersen monitore giden kablonun bagli oldugu parcadir
bunlari anlayabilirsin

ama realtek ise %99 onboard' dur

ana akartinin marka modelini verirsen (kutusunun ya da kitapcigin uzerinde yazar) bakabiliriz

realtek olmasi pek birsey ifade etmiyor

şöle yap bi de:
Denetim Masası>Yönetimsel Araçlar>Hizmet(Yerel)>wİNDOWS SES E ÇİFT TIKLA durdur başlat uygula
bak bakalım girl:durdurun

Geri