Mateja Kezman yeniden...

by.erce

New member
Reaction score
0
2007-01-31_kezman288.jpg

Sivasspor maçında 2 gol birden atan oyuncularımızdan Mateja Kezman, bu maçta attığı gollerin maçı koparan goller olduğunu; Şanlıurfaspor, Alanyaspor ve bugün de Sivasspor'a attığı gollerin, özgüvenini yeniden sağladığının göstergesi olduğunu ifade etti.
Sivasspor maçı sonrası açıklamalar yapan Kezman, "Öncelikle çok mutluyum. Attığım goller çok önemli gollerdi, maçı koparan gollerdi. Golü attıktan sonra taraftarlarımıza koştum. Çünkü onlar her zaman bana sabır gösterdi. O yüzden sevincimi onlarla paylaştım. Urfaspor, Alanyaspor ve bugün de Sivasspor'a attığım goller, yeniden özgüvenimi sağladığımı gösteriyor. Bu nedenle mutluyum" dedi.
Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin kendisine destek vermesinin güzel olduğunu belirten Kezman, "Ama bir golcü için, sakatlık döneminden sonra, kendi özgüvenini kazanmak için gol atması gerekti. Başkanın benden çok büyük beklentileri vardı. Ben de bu patlamayı önce Urfa ve Alanya, bugün de Sivasspor'a attığım gollerle gerçekleştirdim" diye konuştu.
Önümüzdeki haftalar için değerlendirmeler de yapan Kezman, "Gençlerbirliği Oftaşspor çok iyi bir takım. İlk maçta da biz onlara karşı 2 puan kaybetmiştik. Ancak biz Kadıköy'deki maçlarda kolay kolay puan kaybetmiyoruz. Geçtiğimiz haftalardaki motivasyonu, hırsı sahaya yansıtırsak, o maçta da başarılı oluruz" dedi.
Kezman, son olarak attığı golden sonra parmağını öperek şeref tribünlerini işaret etmesi hareketini, kendisine destek veren yöneticilerimiz için yaptığını, aynı zamanda bu hareketle ailesine de selam gönderdiğini sözlerine ekledi.

fenerbahce.org

kezman'ın geri donmesi hos olur ama semih'te yedek kalmasın:D

inşallah böyle devam eder ne diyelm =)

adam canavara döndü ama ben hale sevmiyom 2 gol diye düzeldi zannetmeyin kesin gitmek için yapıyodur

1 oyuncu ne bir maçta kazanılır nede bir maçta kaybedilir...

Geri