mat-1 mat-2 ilişkisi

yagmur_01

New member
Reaction score
0
arkadaşlar kafam çok karışık dersane başladı ve mat-1 mat-2 dersleri aynı anda işleniyor sizce mat-1 bilmeyen bir insan mat-2 yi nasıl anlar? bu saçma değil mi? lütfen bu konu hakkında tartışalım.. :saskin

yha mat1 bilmek gerekir tabi bence mat2 yababilmek için ama dersane bu okulda senin mat1 gördünü farz edip direq mat2 annatıo...

mat2 çakmıosan tm seçmicen kardeşim blmionmu sen bunun böyle olcanı

yaw mat1 lise 1-2 ve orta son konularindan genel karma dir yaa mat2 ise lise 3-4 de gorulen en zor adama kafayi yedirten konulardan olusur yani mat 1 yapamiosan mat 2 ini kapagini acamazsin

mat2 çakmıosan tm seçmicen kardeşim blmionmu sen bunun böyle olcanı

kardeş ben zamanında sözeli tercih etmiştim ama bizim o zamanki müdür sözel sınıfların hepsini kapatıp herkese eşit ağırlık öğrencisi yaptı bu benim suçum mu?

kardeş ben zamanında sözeli tercih etmiştim ama bizim o zamanki müdür sözel sınıfların hepsini kapatıp herkese eşit ağırlık öğrencisi yaptı bu benim suçum mu?

hadi yha öle sacmalık mı olur yha o nsl müdür öle şerefsiz sözelci adamı nie madur edioki..

Mat 1 bilmesen mat 2 yi yapamazsın ama yapı itibariyle mat 2 mat 1 den daha kolay

Mat 2 tamamı formüLLere dayalıdır...Mat 1 de ise mantığını çalıştıracan ve geneLi iŞLemdir..

нυѕєуιηƒв;3526987' Alıntı:
hadi yha öle sacmalık mı olur yha o nsl müdür öle şerefsiz sözelci adamı nie madur edioki..

yalan borcum yok sana. bizim zamanımızda öyle oldu. bütün sözel sınıflar ea sınıfına dönüştürüldü..

Bu dersanenin uygulamasi sen bunu onara anlatacaksin senin gibi ayni durumda olanlar varsa size ekdersler verebilirler...

Matematik bir butundur temeli iyi atmaya bak....

mart 2 benim doğum günümde o yüz de hehehe

Geri