mat 1 den 27 net yapmak

burock_48

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba.matematik ve geometri temelim var.bu güne kadar çalışmasam da en azından dersanede dersleri dinledim verilen testleri çözdüm.öss ye yaklaşık 49 gün var ama biz 45 diyelim.eğer adam gibi gerçekten ve sıkı çalışıesam 27 nete ulaşabilir miyim.özel derste almaya başlıorum.bugünden itibaren.görüşleriniz benim için çok önemli.

mat 1 den düzgün calısırsan degil 27 full yaparsın kardes cünkü cok kolay ama su son günlerde basta internet olmak üzere kitle iletişim araclarını terk etmeni tavsiye ederim=)

basarılar

senin becerinede bağlı bu iş adam var 2 sene calısıo 20 net yapıo kimi 1 ay calısıo f ull cekio

kardeş mat1 temel matematik konularıdır.diğerlerine oranla zevklidir.ben geçen yıl 26,75 yaptım bu yıl tekrar deneyeceğim şansımı allah hepimize sabır versin işimiz çok zor.

herkesin matematik temeli var ama dikkatsizlik ve yeteneksizlik varsa istediğin kadar kas full yapamazsın

sürekli 12 net yapıyorsan ve bunu full e çekmek istiyorsan şansına küs. Bu çalışmaktan çok bence daha çok yetenek istiyor. Hiç çalışmadan full yapmıştım ben cebir kısmını.

.arkadaşlar önerileri olan varsa lütfen sölesin.

Sana tavsiyem hergun bi konuya agırlık ver kesinlikle yaparsın mat 1 cok kolaydır.. full bile cıkartırsın

bencede çalışmanı planla her gün bir konu belirle o konuya tam hakim oluncaya kadar çalış.Bir arkadaşımızda tüm faaliyetlerini iptal et demiş.Bak buna sonuna kadar katılıyorum.yeme içme uyuma ve temel ihtiyaçların dışındaki tüm sosyal yaşamın pause dügmesine bas.Bu işe kendini adarsan kesinlikle olur.Başarıya ulaşanlar sadece inandıkları konuya kendilerini adayanlardır bunu unutma.Başarıyı kazanmak kolay,zor olan bşaraının istedigi bedeli ödemek.Bedelini ödedigin her şey senindir.tarihetn bir olay anlatayım ama kimlerdi tam hatırlamıyorum.Küçük bir askeri gücü olan bir milletle yaklaşık 6 katı fazla asker ve silahı olan iki ülke savaşa giriyorlar.savaşan iki ülke arasında da okyanus var.askerler savaşacakları ülkenin kıyısna geldiklerinde tüm gemilerini yakıyorlar.Neden biliyormusun? geri dönme ihtimallerini tamamen yok etmek için.ya kazanacagız yada ölecegiz diye düşünüyorlar.asla geri dönmeyi düşünmüyorlar.Kendilerini bu işe adıyorlar.adamak bu işte.Eger sende kendini aadayabiliyorsan bu işi başardın demektir.hayırlı olsun

arkadaşlar sağolun internetle alakamı kestim sadece önerileriniz için bakıordum arada ama bunuda kesip artık yoğunlaşacağım işime dogukan77kardeşim desteğin için sağol.

Arkadaşm bnce mat 1 den full çekmemek imkansız dershane sınavlarını dikkate alma fazla dershaneler kasmaya çalışır ama öss sorularını incelediysen mat 1 in ne kadar basit olduğunu görmüşsündür.Umarım hedefine ulaşırsın..
BAŞARILAR

Geri