Masturbasyon Sırasında Kafadan Geçenler

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Not: bu konudakiler şahsi düşüncelerim değildir ulan :sigara:
hani sonradan gelip bunlar senin düşüncelerin mi ? yok efendim bunları mı yaşadın
diyen olursa ona öyle bir konu açarımki bir daha modem'ini açmaya cesaret edemez :melek saygılarımla :saskin

- masturbasyon dunyanin en guzel kişisiyle sex yapmaktır :melek

+ ulan bu yaşıma geldim hala elimi s.kiyorum.. artik düzeyli bir ilişki kurmanın vakti geldi.. :eek:ha

- penise bakarken: ulan tamam yumuşacık ıslak kukuyla aynı değil ama elizabeth de fena sayılmaz, hem bizi hiç terketmedi... :durdurun

+ kapiyi kitledim mi? kitledim ya kitlemez miyim? ulan ya acik unuttuysam? hay .kicem yaa..

- hmm ya bu ilk sefer hızlı olsun kasmıyim hiç uzuuun uzun, 2.sinde ağırdan alırım ne var ki nolcak..şurda biz bizeyiz.. :durdurun

+ nolacak bu ülkenin hali :biggrin

eğer mastürbasyona yeni başlamış biri ise ;

- ulan ya günahsa benim bu yaptığım? yarın bi mail çakim beyaz hoca'ya..
ya da si.tir et be
veya şöyle birşey ;

- usta ya kısır olursam? geçen ahmetler yapıyordu bunun muhabbetini.. :eek:ha
bu spermlerin belli bir miktarı varmış. ne kadar fazla yaparsan o kadar azalıyormuş.
güzin abla ne güne duruyor yahu!! ona sorarım, halleder o :melek

+ evlenmeden olmazmış :saskin eh evlenene kadar hayal aleminde yaşayalım :melek

- evde kaldım kim ister beni, beyaz atlı prensimi düşleye düşleye duş alırım ben de :melek

+ acaba kaç kalori gidiyo :clap

- acaba fazla yaparsam boyu uzarmı? :eek:ha

+ kafamı aşagı tutmamalıyım geçen sefer nerdeyse boğazıma kaçıyodu :vur

- ulan .. ben nie g.tümü barmaklıyom .. ? ben erkeğim.. :durdurun :durdurun (unisex modeli)

-Bu ayşe için :melek
-Bu fatma için :melek
-Bu geçen sene parmakladığım şuküfe için :melek
-Bu yazın memelerini gösteren keklife için :melek
-Bu gösteren ama elletmeyen nazife için :durdurun

+ kafayı derslerle bozmuş öss mağduru: acaba şuanki sürtünme kuvveti nedir :eek:

- ulan gene ziyan oldu çocuklar.. banyoda heba olup gidiyo onlarca genç beyin :melek

+ en sadık yarim sağ elim diye boşa dememişler :melek

- bi daha asılırken foruma mesaj yazmıycam, harfleri karıştırıyorum :biggrin :durdurun

+ Seviyo ..Sevmiyo..Seviyo..Sevmiyo..Veriyo.. Vermiyo..Geliyooooooo :durdurun :durdurun

bunlar senin düşüncelerin mi Tragedy ? :melek :durdurun
tamam tamam şaka yaptım :durdurun

- ulan gene ziyan oldu çocuklar.. banyoda heba olup gidiyo onlarca genç beyin :melek

buna koptum bende çoğumuzun kurduğu cümledir eminim :durdurun

gerçekten süper olmuş ellerine sağlık koptum

coşkunum bu ne abi yaa çatladım gülmekten ellerine sağlık :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

Seviyo ..Sevmiyo..Seviyo..Sevmiyo..Veriyo.. Vermiyo..Geliyooooooo süper xD

Geri