Masonlor başörtüsüne karşı

bosver

New member
Reaction score
0
haber aşağıda. Ortak düşman başörtüsüne karşı bir cephe de Lions'lar açmış.....Yakışır...

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan bir ilanla görüşlerini açıklayan Türkiye Lions klüpleri konfederasyonu, Yüksek öğrenimde başörtüsü yasağının kaldırılması yönündeki çalışmaları kaygı ile izlediklerini açıkladı.

Lions konfederasyonu, başörtüsü yasağının kaldırılmasına yönelik çalışmaların Laiklik ilkesine karşı yapılmış bir hareket olarak değerlendirdirdi.

Tek isteğim masonların beni kabul etmesiydi. Masonluk insanın kendine yakışanı giymesidir :)

YHA anlamadımgım bi nokta adamlar dinsiz ve inandıkları bi sey yok hayata ne için gelmiş bilmeyen adamlar cıkıp bunları diosa normal karsılamak lazım öle adamlar öle cevap yakısır

masonların ülkemizde ve tum dünyada misyonlarının ne olduğu açık değilmi.bir toplumun inançları,gelenek ve görenekleri hakkındada gayet rahat bir şekilde yorum yapıp akıl verebiliyorlar. yakın zamanda fetva merii olarak kendilerini görüp fetva vermeyede başlarlar.bunada toplumumuzda ciddiye alarak destek veren aklı evvellerde mutlaka çıkacaktır.

Mason neymiş anlatacak var mı ? Ben bilmiyorum mesela. Mümkünse copy/paste olup sayfalar sürmesin. Kısa ve net.

Geri