Mason karısı Arıtman'dan Gül'e: Önce Türküm de

yorumsuz54

Banned
Reaction score
0
CHP'li Arıtman'dan yeni bir çıkış: "Cumhurbaşkanı önce Türküm sonra Müslümanım demeliydi"

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, Cumhurbaşkanı Gül'ün "Kayseri'nin yerlisi olan annem tarafından Satoğlu, babam tarafından Gül (Gülükimamı) sülalelerinden gelen ailemizin yüzyıllara uzanan kayıtlı geçmişi Müslüman ve Türk'tür." açıklamasını da eleştirdi. Arıtman, Gül'ün önce Türk sonra Müslümanım demesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14. Olağanüstü Tüzük ve Program Kurultayı'nda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arıtman, "Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak pek çok etnik kimlikten gelebiliriz." diyerek, devleti yönetenler ile kamu görevi yapanların vatandaşın tüm kimliklerine karşı tarafsız olması gerektiğini belirtti. Türk milletinin aleyhine olan çalışmaları bir cumhurbaşkanının desteklemek gibi bir lüksü olamayacağını savunan Arıtman, "Özgürlük ve demokrasi adına yapıyoruz demesinin hiçbir inandırıcılığı olamaz. Türk milletinin işlemediği bir suçu iftira edenleri destekleme noktasına geliyor." dedi. Cumhurbaşkanı'nın 'Müslüman ve Türküm' açıklamasına ilişkin ise Arıtman şöyle konuştu: "Memnun oldum, zor da olsa Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin cumhurbaşkanı olduğunu deklare etmiştir. Bu kimliğin ikinci kimlik olarak deklare dilmesinden ise üzüntü duyuyorum. İlk kimlik olarak Türküm demesi lazımdı."

http://www.habervaktim.com/haber/47800/mason_karisi_aritmandan_gule_once_turkum_de.html

sacma salak acıklamalarda bulunmaya bayılıyorlar dese ne olur demese amac ortada laf olsun torb a dolsun gercı kendı turk ama muslümanmı ona bın sahıt gerek ALALH AKIL FIKRI VER SANA INANMAYAN KULLARINA

Kendi kocası yahudilerin uşaklığını yapıyor
utanmadan kalkmış başkalrına b..k atmaya çalışıyor

suratına bakanın yedi yıl kısmeti geri gider bu kadınının

Partini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

partisi ne ki kendisi de ne olsun

ağzıma bir laf geliyor ama hadi yine vaz geçtim

bu karı için ceza almaya değmez

ya şu mason yahudi sempatizanlarını muhatap alıpta cevap vermesin kimse

gül niye cevap vermiş ki? cevabı hak etmeyen soru sormuş arıtman!

abdullah gülün alt kimliğini çok merak ediyorum, gündemdeki haberler yüzünden sülalesinde ermenilik olduğuna dair şüphelerim oldu.

bülen arınçın alt kimliğini biliyoruz kökeninde rumluk var (giritli rum)
tayyip erdoğanın alt kimliğini biliyoruz gürcü
abdullah öcalanın alt kimliğini biliyoruz ermeni

pekiii ya abdullah gülün alt kimliği nee??? ermeni kökenli olabilirmi?

ya ne alt kiliği üst kimliği bırakın bunları kendini türk kabul eden herkes türktür.öyle altaüste bakacaksak kimbilir bizden neler çıkar:))

abdullah gülün alt kimliğini çok merak ediyorum, gündemdeki haberler yüzünden sülalesinde ermenilik olduğuna dair şüphelerim oldu.

bülen arınçın alt kimliğini biliyoruz kökeninde rumluk var (giritli rum)
tayyip erdoğanın alt kimliğini biliyoruz gürcü
abdullah öcalanın alt kimliğini biliyoruz ermeni

pekiii ya abdullah gülün alt kimliği nee??? ermeni kökenli olabilirmi?

600 yıllık soy ağacını açıkladı bazı arkadaşlar oradan ilham alıyorlar işte konuşmaya :D:D erdoğan'da gürcü napacaz... yahudi mason eşi olmanın ne gibi bi zararı var..???? dünyaya hükmedebilirler ama müslüman türk halkına asla... gerçi tayyib babanız verdi vereceği kadar ellerine ya neyse... baykal bile şaşırdı napacağına... helal olsun kadına... :goz::goz::goz::goz:

Ya nedir bu her konuda tayyibe bi gonderme gorüyorum ne alıp veremediğiniz var bu adamla eski basbakanlarımız melekti sanki ya içlerinden bi taktir edebileceğim turgut özal var gerisi faso fiso neden bu tayyibe düşmanlık?

yaw bu karı harbi denyo kendisini bi pok zanediyo. asıl vatan hayini bu ve bunun gibiler suni günden yaratıp asıl konuları hasır altı ediyolar .

ahhh ahhhhh keşke saçları kadar akıllarıda uzun olsaydı bunların..yavv deki sanane elin alt üst kimliğinden. sen git dolma saaaarrr, sen git örgü öööörrrr,sen git mahallendeki kadriye teyzenle milletin dedikodusunu yaaappppp..senin ne işin var siyasette yavv.işte bu ve bunun gibi zihniyette olan kadınlar böyle saçma sapan konuştuklarında kahrolsun kadın erkek eşitliği diyorum ben..

yesenizde yemesenizde beyler abdullah gülde ermenilik var hemde bal gibi..gidip araştırın bakim sonra sövüp sayın millete..

600 yıllık soy ağacını açıkladı bazı arkadaşlar oradan ilham alıyorlar işte konuşmaya :D:D erdoğan'da gürcü napacaz... yahudi mason eşi olmanın ne gibi bi zararı var..???? dünyaya hükmedebilirler ama müslüman türk halkına asla... gerçi tayyib babanız verdi vereceği kadar ellerine ya neyse... baykal bile şaşırdı napacağına... helal olsun kadına... :goz::goz::goz::goz:

siz bu kadını gaza getiriyonuz:D sonra kendini insan sınıfına koyuyo..:D insanların etnik kökeniyle uğraşmak insani değerlere sığar mı... hele bide mason eşi birinin bunu sorması... hadi onu geçtik ona helal olsun demek sığar mı??????

siz bu kadını gaza getiriyonuz:D sonra kendini insan sınıfına koyuyo..:D insanların etnik kökeniyle uğraşmak insani değerlere sığar mı... hele bide mason eşi birinin bunu sorması... hadi onu geçtik ona helal olsun demek sığar mı??????

biz gaza getiriyoruz değil mi... etkin köken diye kendi babanız değil miydi erdoğan bağıran... mason karısı olmuşta ne olmuş bana açıklasana... kendi partisinden bile dağ gibi tepki var... helal olsun derim... doğru söz söylesin... ne kadarda nefret etsem erdoğan'ada helal olsun diyeyim...!!! SAYGILARIMLA...!!!

kimse doğarken ben Türk kürt ermeni fransız doğmak istemiyorum deme hakkına sahip değildir fakat aklı başında olan hiçbir insan yahudi uşaklığını kabul edemez

Bu yaratılmışı neden kaale alırsınız
bilmem.. Aynı iddialar Sayın Gül Cumhurbaşkanlığı
adayı olduğu zamanda ortaya atılmıştı.
Fakat kendisi mecliste hiçkimsenin
araştırmadığı kadar aile soy ağacını
araştırdığını söyleyince konu kapanmıştı.
Yeniden ıstılıp neden öne sürülür sizce?
Çünkü ellerinde başka malzeme yok. Yavaş
yavaş yalanlar, iftiralar, karalama kampanyaları,
korkutma taktikleri de tükeniyor ve yeniden
başa dönüyorlar. Birşeylerle oy koparmaya
çalışacaklar ya..

Ayrıca hiç kimse de bu yaratılmışa sormuyor mu?
Sen T.C.nin miiletvekili olarak T.C. kimliği
taşıyan herkesi kucaklaman gerekmez mi?
Anası, anneannesi vs. Ermeni olsa ne yazar?
Ne fitneliği sokmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Hayır ben Ermeni değilim Türküm demek
durumu daha da kötüleştirir. Hayır ben hırsız
değilim kanunlara uyan vatandaşım gibi
komik ve Ermeni vatandaşlarımızı
üzen bir durum çıkacak ortaya.

Siz kendilerinizin çok Türk olduğunu
savunuyorsunuz da Türk halkının
dinine, seçimine, oyuna, ne zaman
saygı gösterdiniz?? TC Kimliğinde
Türk yazdığı için Türk olunmaz.
Biraz akıllı olun. Herkesi enayi yerine
koymaktan vazgeçin. Bu ülke sizin
gibi dinazorlardan çok çekti..
Demirel 1, Baykal ve yalakaları 2..

ırkcı ve sacma bir soylem ama haberin uslubu vakit oldugunu kaynaga bakmadan belli ediyo

yesenizde yemesenizde beyler abdullah gülde ermenilik var hemde bal gibi..gidip araştırın bakim sonra sövüp sayın millete..

Abdullah GÜl soy agacını açıkladı özbe öz Türk

Amam bana göre senin kanında var Ermenilik

sende soy ağacını açıklasana

Geri