masa üstümde SHREDDER diye bi şey var silinmiyor!!!(ACİL)Bbabam görürse dövecek xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cankutayy

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR MASA ÜSTÜNDE BİŞEY VAR SİLİNMİYOR.ADISHREDDER.HİÇ BİŞEKİLDE SİLEMEDİM.SAĞ TIKLIYORUM SADECE KISAYOL OLUŞTUR VAR BİDE AÇ VAR.İNTERNETİ AÇIYORUM.SAYFAYI KAPATIRKEN İZİN İSTİYOR.BİLGİSAYARA ZARARI OLURMU.BİLENİNİZ VARSA LÜTFEN SÖYLESİN.:terCocuk:

ccleaner kur bi temizlik yap. olmadı antivirüsle tarat o dosyayı o da olmazsa kısayol temızleyıcıler war oyle hallet o da olmazsa silici programlar war onunla sılmeyı dene. artık cozum kalmadı :D

masa üzerindeki schredder iki ihtimal dahilinde kurulmusdur,
1-3D Screensaver
2-g data antivirüs
cözüm yollari
1.ihtimaldeki programi kaldirmak suretiyle kurtulursun
2.ihtimal G data antivir program ekle kaldirdan tamir edip,schredder isaretini kaldir,yeniden kur veya tamamen deinstal et,
masa üzeriden silmek icinayrica
masa üzerine sag tiklayip özelliklerden masa üzerinI UYARLA kulanilmayan sembolleri veya masa üzerini temizlemeyi secmek sartiyla !
veya silebilen programlar
>>> UnlockeR <<<kullanim :->drop-down>menü den löschen>alle freigeben OK secmek suretiyle
Tweak Ui >Option>masa üzeri>schredder
Revo Uninstaller isi kökünden haledebilen programlardir,

not: umarim BABAN KIZMAMISDIR iyi forumlar,kolay gelsin,

slm

masa üzerindeki schredder iki ihtimal dahilinde kurulmusdur,
1-3D Screensaver
2-g data antivirüs
cözüm yollari
1.ihtimaldeki programi kaldirmak suretiyle kurtulursun
2.ihtimal G data antivir program ekle kaldirdan tamir edip,schredder isaretini kaldir,yeniden kur veya tamamen deinstal et,
masa üzeriden silmek icinayrica
masa üzerine sag tiklayip özelliklerden masa üzerinI UYARLA kulanilmayan sembolleri veya masa üzerini temizlemeyi secmek sartiyla !
veya silebilen programlar
>>> UnlockeR <<<kullanim :->drop-down>menü den löschen>alle freigeben OK secmek suretiyle
Tweak Ui >Option>masa üzeri>schredder
Revo Uninstaller isi kökünden haledebilen programlardir,

not: umarim BABAN KIZMAMISDIR iyi forumlar,kolay gelsin,

ALLAH RAZI OLSUN

Shredder diye bi satranç oyunu da var :p

Ama bu tür isimli programlar genelde dosyaları kalıcı olarak silmeye yarıyor...

χ∂αηтє23χ;4486514' Alıntı:
at bi format gitsin :D

Pire için yorgan yakmaya ne gerek var ben onu anlamadım :saskin

Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.

Sana göre belki espridir format at geçer lafı. O zaman haber verirsiniz konuları Geyik & Mizah'a taşır orda eğlencemize bakarız :gulumseCocuk:

Neyse üyeden ses seda yok, mesaj kirliliği yaratmamak adına konuyu kapatıyorum, sorun çözülmemişse tekrar konu açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri