masa üstü simgelerim neden böyle oldu??

dreammaker

New member
Reaction score
0

masa üstündeki simgelerin altındaki yazıların olduğu yer neden siyah oldu düzeltmemde yardımcı olabilirmisiniz acaba....

şimdiden teşekkürler....

yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba....

masa üstüne sag tıkla özeliklere gel oradan masaüstü simgelerine gel internet ile ilgili ir şey olası lazım onu bul tik olarak sabitle falan diye bişi var onu kaldırrsan duzelir kusıra bakma tam yazmadım hatırladıgım akdarı ile yzıyorum işletim sistemim xp olsaydı dana net bir şey söylerdim

dediklerinizi yaptım ama olmadı

bu yazılar bir word dosyasındaki resmi masa üstüne sürükleyip bırakmaya çalıştıktan sonra oldu aktiv deskop ile ilgili birşeyler sormuştu resmi taşıdıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam bende sorulan sorulara evet deyip geçmiştim... :(((

masaüstünde Bilgisayarım simgesi var (dır herhalde ? Eğer sizde masaüstünde bilgisayarım simgesi görünmüyor ise şunu yapın Başlat Butonu üzerinde sağ tuş yapın özelliklere tıklayın açılan pencerede Klasik Başlat menüsünü seçin tamam tıklayın )

Bilgisayarımda sağ tuş yaptıktan sonra özelliklere tıklayın...açılan menüde Gelişmiş sekmesine tıklayın...Performans yazan kısımın ayarlar butonuna tıklayın...Açılan performans seçenekleri penceresinde Görsel efektler sekmesinde resimdede gösterdiğim seçenek olan...
Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan seçeneğini aktif edin ve sonra tamam diyerek pencereleri kapatın artık masaüstü ikonlarının arka planları transparan olmuş olmalı...
(alıntıdır)

Arkadaşım; sanırım masaüstün kare kare bozuk bir görünüme dönüştü
sana tarif ettiğim şeyleri yap düzelir.

başlat--> çalıştır-->gpedit.msc (Yerel Grup İlkesi Düzenleyici)

Açılan pencerede:

>Kullanıcı Yapılandırması
>Yönetim Şablonları
>Masaüstü
>Masaüstü (burada gelince sağ kısımdaki pencereye bak)

Active Desktop Özelliğini Devre Dışı Bırak

Masaüstün eski haline döner (Umarım faydam dokunmuştur..)

Geri