Masaüstüm Bomboş Yardım Lütfen

nurtens

New member
Reaction score
0
Masaüstümde Hiçbirşey Yok,sanırım Virüs Bulaştı Yada Sistemde Bir Hata Oluştu.görev Yöneticisine Ulaşabiliyorum.ne Yapmam Lazım Yardım Edin Lütfen

masaüstüne sağ tıkla/simgekeri yerleştir/masaüstü simgelerin göster bu kadar

herşeye format atıyonuz sorun ne görelim önce nasıl hiç birşey yok kardeşim ayarları değiştirmeyesin sağ tuşta bulunan masa üstü simgelerini gizli yapmış olabilirsin buna daha başka ne gibi değişiklikler var anlatda ona göre yardım edeyim

maus masüsünde sağ yada sol tık çalışmıyor.ctrl+alt+delete ile görev yöneticisine yeni görev seç ile bilgisayarımdaki bilgilere ulaşabiliyorum ancak.

Başlattan 'bul'a gir.
oradan 'ad ve konum 'bölümündeki ..'içerdiği metin' in karşısına masaüstünde olabilen herhangi bir öğenin doğru şekilde ismini yazarak sonrada 'konum'kısmından ; bilgisayarım veya dosya ve klasörler seceneğini seçip 'şimdi bul'a basabilrsin..
oradan gizlenmiş olan masaüstü öğelerinin alt dosyaları çıkacaktır.
o alt dosyalarından her birini deneyerek... ,tıklayıp açabilirsin ve tekrar aktif hale getirebilirsn..;)..

microsoft online yardım bu sorunumu 'explorer.exe dosyasını yeni görev seç ile enter yap dedi ancak bilgisayarım explorer.exe dosyasını bulamadığı için bu yöntem işe yaramadı.cmd.exe dosyası ile sfc/scannow yaparak sorunumu çözmeye çalıştık bunda da kurulum cd si istedi o da ben de yok.kurtarma cd si ile de olur dedi o da yok .durum böyle

szg 55 ilgine teşekkür ederim.başlat menüsü de yok masaüstün de bomboş

gore yonetıcısınden yenı gorev yapında explorer.exe yi qormuyomu =?

başka bir bilgisayardan explorer.exe dosyasını kendi bilgisayarıma yüklesem sonra aşamalara devam etsem olur mu bilmem

aynısı bendede olmustu hiç pc den anlamıyordum vurdum sırtıma formata :D

aynı sorun bende de olduydu pc yi ilk aldığımda milattan öncemiydi neydi aldım computer i ***ürdüm sevise çaktılar formatı kutuldum ama sanırım şimdi nasıl çözeceni biliyorum msconfig e gir ordan hizmetlerdemi ne ya işte ordan vindownsun işletim sistemi ile ilgili olanlarına tik koy sora res at düzelir kolay gelsin

formata gerek yok masaüstünde sag tıkla simgeleri yerlestire tıkla masaüstü simgelerini göster de bu kadar basit

Klavyeyele Ulaşmayı Denedinmi? Mesela Ctrl+r İle Arayı Açıp Sistem Geri Yukleme Yapabilirsin. Yada Sağ Tuş İçin Klavyedeki Tuşu Kullan? Peki Güvenli Kipte Açmayı Denedinmi Bilgisayarını Oradada Durum Aynımı? Aynı Olmaması Lazım.Bilg Antivirüs Kur guvenli Kipte Tara...Bi Sonucu Haber Et Bakalım

Geri