masaüstü kilitleniyor.LüTfEn yardım

mauros

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yeni format attım.xp yi kurduktan bilgisiayarım açılıştan hemen sonra masaüstü falan geliyor ekrana.başlangıç nesnelerini yüklüyor ve ondan sonra masaüstü kilitleniyor ve hiç bir şey yapamıyorum. yalnız ctrl+alt+del ile görev yöneticisine girdikten sonra masaüstü kullanıabilir hale geliyor.bi fikri olan varmı acaba bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.ayrıca tam 4 kere format attım ama hep aynı sonuç.hiç bir fikir yürütemedik.donanımsal mı yoksa yazılımsal bir hatamı var anlayamdık.ayrıca bi ayrıntı daha bilgisayar format atıldıktan hemen sonra bile ilk açılışta da aynı şeyleri yapmakta.hiç bir program driver yüklemedende bu sorunla karşılaşmaktayım.masaüstüne dönebilemem için illa görev yöneticisini açmam lazım. onada bişi olursaa hepten kaldık öle :)
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

kurulum yaptıgın cdde bazı cab dosyaları arızalanmıs olabılır

iki farkılı cd den formatladım olmuyor yinede.

başka bir cd okuyucu ile yeniden format çek

Donanımsaldır sanırım
Benim de kitleniyordu sürekli ramde sorun varmış

sorun ram dde olabilir fakat sadece c ye format atıyorsan d den virüs gelip explorer.exe servisine zarar veriyosa ondan da giremeyebilirsin ctrl - alt -delete yaptıgında explorer exe calışıp çalışmadıgına bak varsa explorer.exe yi sonlandır sonra dosyadan yeni görev çalıştıra explorer.exe yaz ekran geliyor ve kullanabiliyorsan sorunun virüs değilse ram hatası olabilir

benimde başıma geldi 3 bilgisayarımdada aynı sorunlan karşılaştım 3 sefer format attım yine geçmeyince kasperskylen taradım virüs bulup sildi filaş bellekten virüs geliyormuş sonra haloldu. kasperskiylen tarat yedeklerinde bulaşmıştır

Geri