Masaüstü dosya silinmiyor...

bafiloz

New member
Reaction score
0
masaüstümdeki setupları silemiyorum.başka bir program tarafından kullanılıyo programı kapat diye mesaj veriyo.başka hiçbir program acık deil halbuki.2 haftadır boyle başlarda güvenli modda önceden siliebiliyodum şimdi güvenli modda da aynı mesajı veriyo.basit bi problem gibi ama bi türlü anlam veremedim.1 sütun setup masaüstümde cevaplarınızla silinmeyi bekliyo...şimdiden teşekkürler...

Strg+Alt+Dell >> acilan managerden tasmanager !! PROZESS bak hangileri calisiyor..daha sonra masa üzerinde aynisina benzeyen .exe programiyla karsilastir..ayni islev gören.exe ise taskmanager(Strg+Alt+Dell) .exevs. calisan program SAG FAREYLE CALISMASINI Durdur.. yapamazsan CALISAN programlarin LISTESINI TASKMANAGER DEN Snipping Toll programi yardimiyla resmini cek buraya at ..upload et BAKALIM HANGI PROGRAM CALISIYOR MASA ÜZERINDEKI ILiskisini DEINSTALL ETMEK ICIN DEVAM EDELIM;;;

explorer.exe tarafından kullanılıyo diyo unlocker programı. explorer tarafından nası kullanılıyo sürekli açık gibi mi görünüyo yani. hiç bişey anlamadım.bir de tekrar açtım sordum bu konuyu silindi sanmıstım kusra bakmayın. yardımlarınız için teşekkürler tekrar...

haliyle explorer .exe ile calisiyor ;CÜNKÜ PROGRAMINDA ADINDAN BELLI unlocker yani daha giremedigin bazi sitelere windows da sana girebilecegin bir nevi destek saglayan program BU PROGRAMCIKLAR SAYESINDE YASAKLANMIS VEYA girilemeyen sitelere giris yapman saglaniyor,,piyasada bir sürü bu yöntemle calisan programlar var ;;SENINKISIDE BUNLARDAN BIRISIDIR::TELaSA GEReK YOK.. ayrica bilmeyenler icin yeniden sorman IYI OLDU;; iyi forumlar,,

Geri