Marsilya'ya pas attı!

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
704511_detay.jpg

Kaçırdığı gollerle öne çıkan Portekizli forvet, kendisini takip eden Fransız ekibi Marsilya için “Büyük takım. Beşiktaş’ta mutluyum ama kulüpler anlaşırsa değerlendirebilirim” dedi

Hugo Almeida kalsa bir dert gitse ayrı bir dert. Ekonomik sıkıntı çeken Beşiktaş, devre arası için transfer yapmayacak ama Kartal Yuvası’ndan uçan olacak mı o net değil. Transfer bağlamında gündemden düşmeyen isim ise Hugo Almeida...

Adı Fransız kulübü Marsilya ile anılan golcü oyuncu durumunu değerlendirdi, bir anlamda ayrılık sinyali verdi. Fransız ‘footmercato.fr’ sitesine konuşan Almeida, “Marsilya büyük bir takım. Her futbolcu böyle bir takımda oynamak ister. Türkiye’de mutluyum. Ailem ve ben Beşiktaş’ı seviyoruz. Şimdilik tek hedefim gol sayımı yükseltmek. Ancak her profesyonel gibi tekliflere açığım. Kulübüm ve benim onay vereceğim
önerileri değerlendirebilirim” ifadesini kullandı. Ancak Edu’dan beklediği verimi alamayan ve elinde sadece Almeida ile Mustafa bulunan Siyah-Beyazlılar’ın çok astronomik bir öneri gelmediği takdirde satışa sıcak bakmayacağı öğrenildi.

HT​

bekliyordum zaten böyle birşey..Tabi ki kolpa değilse..

tahminen en az 8 milyon'a gider oda giderse..

Geri