Emine Hanım’a ağır eleştiri

atn42

New member
Reaction score
0
“Cumhuriyet tarihinde ‘ortaokul mezunu bir hanım’ ilk kez Dışişleri’nde böyle ortaya çıktı..”

Star TV ekranlarında Ruhat Mengi’nin sunduğu ‘Her Açıdan’ programına konuk olan Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurşen Mazıcı, Başbakan Erdoğan’ın davos tutumunu yorumladı.

Emine Erdoğan’ın kameralar karşısında Şimon Peres ile ilgili sözlerine de değinen Mazıcı’nın, ifadeleri sırasında Emine Erdoğan’ın ‘ortaokul’ mezunu olduğu vurgusunu yapması dikkat çekti.

Mazıcı, programın diğer konuğu Dışişleri eski bakanlarından İlter Türkmen’in “Bir danışman kullansa olmaz mıydı?” şeklindeki ifadesine atıfta bulunarak, Emine Erdoğan ile ilgili şu sözleri sarf etti:

“... Siz dediniz ki, ‘Bir danışman kullansa olmaz mıydı? Dışişleri’nden birisi bulunsa üslubu açısından’ dediniz. Öyle bir danışmanı vardı gibi geldi bana; Emine Erdoğan. Orada çok çirkin bir şey kullandı, herkesin gözünden o kaçtı. ‘Yalan söylüyor’ dedi Peres’e. Şimdi Emine Erdoğan artık bizim Tel Aviv büyükelçimiz miydi, Dışişleri Bakanlığı sözcümüz müdür? Bir başbakan eşi sıfatıyla Cumhuriyet tarihinde ‘orta okul mezunu bir hanım’, ilk kez Türkiye’nin dışişlerinde böyle ortaya çıkmış oluyor. Birincisi de Semra Özal’dı biliyorsunuz.”

KAYNAK

"Emine Erdoğan artık bizim Tel Aviv büyükelçimiz miydi, Dışişleri Bakanlığı sözcümüz müdür?" Bu soruya aynen katılıyorum. Herkes üzerine vazife olan işleri yapmalı. Öte yandan "Bir başbakan eşi sıfatıyla Cumhuriyet tarihinde ‘orta okul mezunu bir hanım’," ibaresine katılmıyorum. Okul insana gereken kültür ve seviyeyi katar diye bir kural yoktur.

Bir üniversite mezunu olarak bu ülkede okumuş cahillerin, okumamış cahillere oranla, bu ülkeye daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum.

orada bulunması ve her yere gıtmesı bence hos degıl kocasının her gıttıgı yere gıtmemesı lazımdır ama yalan soyluyor demesı dogrudur orta sınıf ogrencı olmasıda dıger arkadasında belırttıgı gıbı asagalanıcak bırsey degıldır eskı bır soz le bıtıreyım NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK saygılar

ben birini daha gördüm davosta, yanılmıyorsam sevgili damatlarıda ordaydı. hanedan iş başında, arkadaşlar başbakan, dışişleri, büyükelçi, her türlü yetki erdoğan ailesinde...peh peh peh, 10 parmaklarında on hüner, şehitlere ağlamazlar, hatta şehit babalarını mahkemeye verir dava açarlar, pekte duygusallar, ağlar birde konuşurlar, perez yalan söylüyormuş. bizde biliyoruz perezin yalan söylediğini, hatta daha ilerisi davosta yaşanan tüm o şovun güzel uyarlanmış bir yalan olduğunuda biliyoruz. padişahım çok yaşa, graliçam sen daha çok yaşa. nasıda fethettiniz davosu be. bütün sorunlar çözüldü. gazzede çocuklar geri dirildi, türkiyede işsizliği bitirdiniz, yerel seçim kaygısına son. şak şak şak. davos fatihi seni. Fatih Sultan Mehmet ve tüm gerçek fatihlerin kemikleri sızlıyor. bu arada konuyla alakasız ama şu hamasın açılımı nedir. Harbi AMerikan ASkerleri olmasın. çünkü hamasın yaptığı her eylem ve söylem neden bilmem israilin istediği yönde oluyor. bu arada el fetihide temizliyorlar hamas sayesinde ilginç değilmi? heleki haması bizimkilerde seviyorsa var bunda bir iş derim, paranoyaklığım tuttu yine... saygılar.

Tahsili çok önemli değilde her fırsatta ağlıyor hanımefendi seçim öncesi iyice duysallaştı nedense.Ancak Erdoğan ailesini Kerkük'te binlerce Türk, Irak'ta yüzlerce kadın ve çocuk öldürülürdüğünde ağlarken göremedik.O zamanlar bu duygularını nereye sakladılar? Onları nasıl sineye çektiler? O sırada o insanlar öldürülmüyor muydu? İşinize gelince öyle, işinize gelince böyle...
Terör adına şehit verdiğimiz evlatlarımızın cenaze törenlerinde kendisini hiç göremedik.Türk askerinin başına çuval geçirilirken o hasasiyetinizi gösterme ihtiyacını niçin duymadınız? Bugün Afganistan ve Pakistan'da onlarca çocuk, kadın öldürülüyor. Onlar için niye gözyaşı dökmüyorsunuz?Seçim zamanı olunca gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz.
Ağlayacaksanız sosyal güvenlik yasaları ile geleceklerini yokettiğiniz,önlem almadığınız ekonomik kriz yüzünden anne babaları işsiz kalan Türk çocukları için ağlayın birazda.Çünkü onların ana babalarının vergilerinden ödenen maaş alıyorsunuz.Birazda o çocuklar için oturup düşününki boğazınızdan geçen lokmalar size helal edilsin.Saygılar...

Biri bu kadına çenesini tutmasın öğretmeli.
Çok açık söylüyorum.

Dünyada her ülkenin first lady'si yardım işleri ile ilgilenir. Sosyal işlere kendini adar. Sevgi kelebeği rolü yapar.

Bizimki uluslarası meselelerin tam göbeğinde, yetersiz tahsili ile dünyanın 50 yıldır çözemediği en büyük çatışmasında Türkiye'nin sözcüsü oluyor. Perez'e yalancı diyor. Perez'in yalan söylediğini herkes biliyor. İsrail Obama gelmeden iç siyasi gerilimden prim yapmaya çalışıyor çünkü Obama geldikten sonra bu tarz çatışmalarda İsrail in arkasında durmayabileceğini biliyorlar.

Bu kafa ile yarın bir gün biri de bizim Kuzey Irak'taki PKK operasyonlarınızı kınar, hatta biri de çıkar Türkiye Başbakanı için yalan söylüyor der.

Biri bu kadına çenesini tutmasın öğretmeli.
Çok açık söylüyorum.

Dünyada her ülkenin first lady'si yardım işleri ile ilgilenir. Sosyal işlere kendini adar. Sevgi kelebeği rolü yapar.

Bizimki uluslarası meselelerin tam göbeğinde, yetersiz tahsili ile dünyanın 50 yıldır çözemediği en büyük çatışmasında Türkiye'nin sözcüsü oluyor. Perez'e yalancı diyor. Perez'in yalan söylediğini herkes biliyor. İsrail Obama gelmeden iç siyasi gerilimden prim yapmaya çalışıyor çünkü Obama geldikten sonra bu tarz çatışmalarda İsrail in arkasında durmayabileceğini biliyorlar.

Bu kafa ile yarın bir gün biri de bizim Kuzey Irak'taki PKK operasyonlarınızı kınar, hatta biri de çıkar Türkiye Başbakanı için yalan söylüyor der.

kafatası kapalı çenesi açık kalmış...

ben birini daha gördüm davosta, yanılmıyorsam sevgili damatlarıda ordaydı. hanedan iş başında, arkadaşlar başbakan, dışişleri, büyükelçi, her türlü yetki erdoğan ailesinde...peh peh peh, 10 parmaklarında on hüner, şehitlere ağlamazlar, hatta şehit babalarını mahkemeye verir dava açarlar, pekte duygusallar, ağlar birde konuşurlar, perez yalan söylüyormuş. bizde biliyoruz perezin yalan söylediğini, hatta daha ilerisi davosta yaşanan tüm o şovun güzel uyarlanmış bir yalan olduğunuda biliyoruz. padişahım çok yaşa, graliçam sen daha çok yaşa. nasıda fethettiniz davosu be. bütün sorunlar çözüldü. gazzede çocuklar geri dirildi, türkiyede işsizliği bitirdiniz, yerel seçim kaygısına son. şak şak şak. davos fatihi seni. Fatih Sultan Mehmet ve tüm gerçek fatihlerin kemikleri sızlıyor. bu arada konuyla alakasız ama şu hamasın açılımı nedir. Harbi AMerikan ASkerleri olmasın. çünkü hamasın yaptığı her eylem ve söylem neden bilmem israilin istediği yönde oluyor. bu arada el fetihide temizliyorlar hamas sayesinde ilginç değilmi? heleki haması bizimkilerde seviyorsa var bunda bir iş derim, paranoyaklığım tuttu yine... saygılar.

altına imzamı atıyorum.
güzel yazı

ahanda imza

bilmiyorsun öğren.
öğrenmiyorsun sus.

(bu laf sana değil sadece imza)

Geri