MarLyn Manson'dan Eminem'e Rest ..!

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
20070108_180143_719.jpg

Marilyn Manson, Eminem'in düet teklifini reddetti.

Marilyn Manson, başlarda Eminem'in kendisine götürdüğü düet teklifine sıcak baksa da, artık son kararını verdi ve Eminem'le düet yapmayacağını açıkladı.

Düet yapılması istenen şarkının konusu 'kadın düşmanlığı' olunca, Manson Eminem'le bir araya gelmeyi kabul etmedi. Şarkının sözleri kız arkadaşını öldürmekle ilgili cümleler içeriyor ve Manson bu durumla ilgili şunları söylüyor: "Eminem bana ilk bu teklifle geldiğinde oldukça sıcak yaklaşmıştım. Fakat şarkı sözlerinde kız arkadaşını öldürüp, vücudunu da araba bagajına atmaktan bahsediliyor. Böyle bir şarkıyı söylemem imkansız."

yapsaydı marlyn manson'u sonsuza kadar dinlemezdim çok sevmeme rağmen manson'u kararından dolayı tebrik ediorum içime su serpti valla

ne kadar uçuk kaçık olsada bence bu onun gerçek bir imajı ,farkı ve olması gerekende böyle yapması doğru olmuş zaten eminem in o tiz sesiyle nekadar uyumlu olabilir ki hayal edemiyorum
manson manson olarak kalmalı bu müziği bu tarzıyla bana sevdiren 3 gruptan biri .

al birini vur ötekine...

oo oo o sankı daha once duet yapmadılar bende ıkısının konser gorunlulerı var aynı sahnede aynı sarkıyı soyluyolar.. oo oooo

Geri