Maradona Fatih Terim'i İstiyor

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

281xwmh.jpg

Çiçeği burnunda teknik direktör Maradona'dan çok çarpıcı açıklamalar...

"Önce tüm Türkiye'ye selamlarımı iletiyorum. Türkiye ile Arjantin arasında büyük benzerlikler var. Ayrıca dünya futboluna efsanevi iki golcüyü Tanju Çolak ile Hakan Şükür'ü kazandırdınız. Türk futbolu son dönemde büyük aşama kaydetti. Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci'yi seyretmek büyük keyif. Noray sayesinde ben de Türkiye ve Türk futbolu hakkında oldukça fazla bilgi sahibi oldum."

i6gscy.jpg

İSTANBUL'A HAYRAN KALMIŞTIM
Çiçeği burnunda teknik direktör bize bir müjde veriyor: "Bugün 2009 takvimiyle ilgili bir toplantı yaptık. Daha resmen belli değil. Ama 2009'da oynamak istediğimiz rakipler arasında Türkiye de var. İstanbul'a geldiğimde hayran kalmıştım. Maçın İstanbul'da oynanması için hem Federasyon Başkanı Grondona hem de ikinci başkan Nakis'e baskı yapmaya şimdiden başladım. Harika bir kent ve orayı yeniden görmek istiyorum." Maradona'ya Terim'i sorduğumuzda ise, "Büyük bir teknik adam" diyerek söze giriyor: "Dünya futboluna damgasını vuran teknik adamlardan biri. Onu Fiorentina'da ne kadar sevdiklerini biliyorum. Onunla hazırlık maçında da olsa karşı karşıya gelmek benim için gerçekten büyük şeref."

Kaynak

üLkemiz ve istanbuL hakkında söyLedikLeri gurur verici....

güzel şeyler sölemiş gurur verici.

Marodana kokain illetinden ve aşırı kilolarından uzun bir tedavi sürecinden sonra kurtulmasıyla
gerçekten dünya futbolu adına olumlu işler yapmaya başladı umarım bu çizgisini devam
ettirebilir ülkemiz ve futbolumuz hakkında söyledikleri de gerçekten sevindirici.

BaşLık Garip Kaçmış :D

Konuya GeLince SöyLemLerinde HakLı Ve Gerçekten BunLarı Duymakta Ayrı Keyif =)

BaşLık Garip Kaçmış :D

Konuya GeLince SöyLemLerinde HakLı Ve Gerçekten BunLarı Duymakta Ayrı Keyif =)

"Maçın İstanbul'da oynanması için hem Federasyon Başkanı Grondona hem de ikinci başkan Nakis'e baskı yapmaya şimdiden başladım" ;

Demiş Diego Armando Maradona gayet samimi bir şekilde düşüncesini söylemiş ama bizim spor medyamız ne yapmış ? hemen basmış başlığı Maradona Fatih Terim'i İstiyor diye Yaa arkadaşım kız mı istiyor ne istiyor ? : ) Maradona Fatih terim'in yönettiği Türk milli takımı ile özel maç yapmak istiyor desene gerçi bu başlıkta biraz uzun oldu sanırım neyse : ) Bizim spor medyamızda işler böyle yürüyor haberler birazda güzel Türkçemizi değişik şekillere sokarak çekiştirerek hit kazanıyor.

Geri