Manticore ve centaur neden atak yapmıyo ?

XeleloXsin

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bunlara atak yapıyorum ama onlar bana yapmıyo bu arada bende serics war neden yapmıyolar ayrıca bu bi bug mu yani bann yer miyim yakalanırsam ??:durdurun:durdurun

vmsq5c.jpg

2a4r8ya.jpg

:D ya benim merak ettiğim o deilde neden atak yapmıyolarr :D bi türlü çözemedim utanmasam koxp kurucam !!

o yaratıklar beyin ölümü geçirmiş bendede oldu ama rogue de oluo adamı asasa çevirdim bi vurdum çatt

bu bir bug, buglar ve hileler bolumumuzde gerekli bilgiyi bulabilirsiniz

teşekkür edereim NeCcko saolasın...

platinum pre li adama bişiy yapmazlar en fazla 3 gün yersin ban sora tekrar açılır ama pre siz bi zamanda yakalanırsan muck

alakası yok kardesim acık bir sekilde hile yaptığın belliyse gm gördüğü taktirde seni banlar

bu bug ı ben uzun zaman önce vermiştim k2 de sitede bu bug ı kaldırdıklarını söylemişlerdi ama demekki dwm ediyo bu bug ama iş görmez diyte düşünüyorum :D

alakası yok kardesim acık bir sekilde hile yaptığın belliyse gm gördüğü taktirde seni banlar

bu bug ı ben uzun zaman önce vermiştim k2 de sitede bu bug ı kaldırdıklarını söylemişlerdi ama demekki dwm ediyo bu bug ama iş görmez diyte düşünüyorum :D

bende aynısını düşünüyorum çünkü drop olarak hiçbişey çıkmıyo ama bunu pelerin atı grvine girip de denesem nolur acaba:vur

platinum pre le alakası yok bazen ole oluyor bana da ottomanko da olmustu assas ken vuruyordum ama onlar bıze dalmıyordu hatta partydeydim

:D Yanına Git Patilerinin Tersiyle Kodummu Görürsün Nasıl Attack Yapıyor ;)

Geri