Mantarlı Ton Balığı...

SAHRANİL

Altın Üye




Malzemeler:

1 paket mantar
Konserve Tonbalığı
100 gr. kaşar peyniri
tuz
dereotu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Hazırlanışı: Mantarları temizleyip sapları çıkartılır, tonbalığı bir kasede ezilir ve ince doğranmış dereotu ve az tuz eklenir. bu karışım mantarların içine doldurulur. Yağlanmış fırın tepsine dizilir. Kaşar peynirini mantarlardan taşmayacak büyüklükte dilimlenip mantarların üstüne dizilir. Yumurta fırçası yardımıyla manyarların üstüne sıvı yağ sürülür. 180 derece fırında 15 dk. pişirilir Afiyet olsun.

 

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
tam bana göre bir yemek. balık ve mantarı çok seviyorum. ikisinin birleşimi nasıl olur acaba. ama ben o tabaktakiyle doymam servisi büyütür müsün? :D

eline sağlık.
 

Newwave

Altın Üye
Balığa da mantara da bayılırım ama ton balığı son tercihlerim arasında bilgi için tşk.
 

HTML

Üst