Mansımov`dan tam destek!..

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Mart ayında yapılacak genel kurul için aday olmaya karar veren Murat Aksu, Azeri işadamıyla görüştü.

Gmurataksu.jpg

Mansimov, “İyi bir yönetim kur. Maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırız” dedi...

-ARAT’TAN SONRA MANSIMOV-

Beşiktaş’ta başkan adaylığı için kolları sıvayan Murat Aksu, camianın nabzını yoklamaya devam ediyor. 15 Ekim’de başkan adaylığını açıklayacak olan Aksu, bayram öncesi bu kez de Mubariz Mansimov’la bir araya geldi. Hasan Arat’la yaptığı görüşmenin ardından Azeri işadamıyla buluşan Murat Aksu, kongre için destek istedi.

-‘TAŞIN ALTINA ELİMİZİ SOKARIZ’-

Beşiktaş’ın başarısının her şeyden önemli olduğunu hatırlatan Mansimov, “Başarı için de Beşiktaş’ın iyi yönetilmesi gerekiyor. İyi bir yönetim kurulu oluşturduğunuz takdirde, maddi ve manevi her türlü desteğe hazırım. Beşiktaş için taşın altına elimizi koyarız. Kulübün bu sıkıntılı dönemi atlatması beni çok mutlu eder” dedi. Murat Aksu’nun, önümüzdeki günlerde de eski yönetici İhsan Kalkavan’la görüşeceği öğrenildi.

HABER1903

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olmak için en büyük sorun maddi sıkıntılardı sag olsun Yıldırım Demirören başkanlığı bırakınca paralarımı alırım çocuklarımın o paralarda hakkı var falan derken Maddi destek olmadan başkanlığa aday olunamazdı zaten. Şimdi Demirören'in elindeki bi koz düşmüş oldu.Maddiyat dışında başka bi kozu varmıdır bilimiyorum belki biraz kadrolaşma vardır

her zaman söylemişimdir alın su adamları(ihsan kalkavan,erdal acar...) ben nevzat demir başkanlığında olmasını isterdim ama gelecek hiç bir kimse demirörenden daha kötüye götüremez takımı maddi olarak üstelik Aksu Mansımovdan falan bahsediyor gerçeklik payı varsa cok cok önemli adım olur bence Aksu için...

ya kim gelirse gelsin de önemli olan iyi ve akıllı bir yönetimle klubü borçlarından kurtarıp adam gibi bir takım çıkarsın ortaya.Hayırlısı olur inşallah...

Geri