Mankenler ''mal Beyaninda'' Bulundu! İŞte SeÇkİn Lİste

ReM

New member
Reaction score
0
Vatan Gazetesi eki Gülümse'nin yazarı Müge Anlı'nın yazısı...

Aysu Baceoğlu albümünü sevgilisi Hakan Tankut'un finanse ettiğini itiraf ederken, meslektaşlarına ağır eleştirilerde bulundu. "Mankenlerin sevgili parası yediğini iddia eden Baceoğlu, "Banka kredisiyle albüm yaptım diyenler yalan söylüyor.

Arkalarında sevgilileri var. Evi, yazlığı, çiftliği olanlar, sevgililerinin parasını yiyor. Yalansa mal varlıklarını açıklasınlar" dedi. Aysu'nun bu iddialarını meslektaşları da mal varlıklarını açıklayarak yanıtladı

Tuğba Özay: CHP'liyim, milletvekilleri gibi malvarlığımı açıklarım
"Ben zaten CHP üyesiyim. Nasıl milletvekilleri mal varlıklarını açıklıyorlarsa ben de açıklarım. 11 yıldır mankenlik yapıyorum. Sunuculuk ve oyunculuk da yaptım. Cherooke cipim, Antalya'da 13 dönüm çiftliğim var. Benim kadar çalışan 2'nci bir manken daha var mı Türkiye'de... Bu yüzden beni bu genellemelerin dışında tutsunlar."

Ece Gürsel: 2 günlük manken ev alamaz
"Kullandığım araba kiralık, ev almak için para biriktiriyorum. Çünkü sevgilimden bu zamana kadar hiçbir şey almadım ama iki günlük mankenlerin ev, araba alması mümkün değil. Bu söylenenler onlar için geçerli..."

Esra Eron: Krediyle araba aldım
"2005 model Honda Civic arabam var. Banka kredisiyle aldım... Evet, ev, araba alanlar var ama nasıl alıyorlar bilmiyorum. Etiler'de oturuyorum. Ev kirası, kredi kartları, normal masraflar... Yorum sizin..."

Ebru Destan: Albümümü podyumdan kazandıklarımla yaptım
"16 yaşından beri İstanbul'dayım. Mankenlik, oyunculuk ve sunuculuk yaptım. Sadece 2003 model BMW marka cipim var. Üzerime kayıt hiçbir gayrimenkulum yok. Birikimlerimle albüm yaparken sıkıntı çektiğim dönemlerde bankadan tüketici kredisi aldım. Ben sevgilimin parasıyla albüm yapmadım."

Nefise Karatay: Ne evim ne arabam var!
"Bugün için üzerime kayıtlı hiçbir şeyim yok. Ama bir KIA Sorento tipi bir cip almak istiyorum. Birikmiş biraz param var. Bu arada başımı sokacak bir ev alabilmek için de Mortgage'in Türkiye'ye gelmesini bekliyorum."

Fatoş Seğmen: Aysu'nun söylediği doğru
"3 yıl oldu mankenliğe başlayalı... Sadece Ford marka bir arabam var. Ayrıca sevgilim de bana hiçbir şey almış değildir. Kirada oturuyorum. Ama Aysu'nun söylediği bir yandan da doğru... Çünkü dediği gibi yapanlar var."

Tülin Şahin: Mankenlikle bu kadar fazla mal alınmaz
"Sadece 2006 model Seat Altea marka otomobilim var. Oturduğum ev eşimin... Ayrıca ben günde iki üç işe gittiğim halde sadece bir otomobilim var. Kimse mankenlik yaparak villalar, yalılar, çiftlikler, son model cipler alamaz. Mutlaka bir dayanağı vardır, ama bu dayanağın ne olduğunu bilemem."

Pınar Tezcan: Aysu altındaki cipi nasıl almış acaba?
"10 yıldır çalışıyorum sadece KIA marka bir cipim var. Onu da banka kredisiyle aldım. Ev almak için para biriktiriyorum. Hiçbir şeyimi sevgililerim almadı. Aysu Baceoğlu'nun altında Range Rover marka cip var, onu nasıl almış? İnsanlar böyle açıklamalar yaparken biraz dönüp kendilerine baksınlar."

Ayşe Hatun Önal: Param olsa ev alırdım
"Üç yıl mankenlik yaptım. Piyasanın iyi olduğu dönemde iki üç işe birden koşturduk. Dolar krizinin olduğu zaman da evde oturduk. Üzerime kayıtlı 2002 model Mercedes CLK otomobilim var. Bankada biraz param var, çok ciddi bir birikimim olsa kendime bir ev alırdım."

Benim 2 tane silikonum var!!! 3 tane metresımden alınma vıctorıa ıcmasarım dıger metresımın aldıgı mercedes marka arabaaaa valla bukadar daha yok :):) dıyen varmı acaba

walla bence wardır beklenie

Türkiyedekiler sadece isimden dolayı kazanıyorlar . Fransa da bu işi hakiki biçimde yapan bir sürü manken var

yazık acıdım valla bende onlara 2 metre don lastiği veriyim bari :)

Geri