Manken olacaksınz diye kandırmışlar

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
manken-olacaksinz-diye-kandirmislar.jpg

Fuhuş çetesinin birbirinden güzel kadınları manken vaadiyle kandırdıkları öğrenildi.

Fuhuş çetesi 'manken' vaadiyle kandırmış...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şişli, Taksim, Fatih ve Yenikapı’daki bazı gece kulüplerine düzenlenen baskınlarda 124 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

Yakalanan kadınların çete üyeleri tarafından, “Sizi Türkiye’de manken yapacağız, çok para kazanacaksınız” diyerek kandırıldıkları ortaya çıktı. Çetenin kadınları Türkiye’ye getirdikten sonra pasaportlarına el koydukları ve fuhuş yapmaya zorladıkları, itiraz eden kadınların ise dayak yedikleri ve ölümle tehdit edildikleri belirlendi. Baskınlarda yabancı uyruklu kadınların üzerlerinde sahte Türk kimlikleri çıktı. Çete üyelerinin Rusya, Ukrayna ve Belarus gibi ülkelere sık sık giderek orada güzel kadınları kandırdıkları ve Türkiye’ye getirdikleri kaydedildi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• manken-olacaksinz-diye-kandirmislar.jpg
    manken-olacaksinz-diye-kandirmislar.jpg
    25.9 KB · Görüntüleme: 25,132
arkadaşlar bizde böle rezil oluyoz diger ülkelere...ben turizimde çalışıyom rus veya ukaine kızları hem korkar turk erkekle bir yere çıkmayı ..neden çıkmıyorsun sordugunda 'ya beni kaçırırsın ya beni satarsın bir yere ben sana nasıl güveniyim bizim orda türkler böle yapıyor ...diyor bana...tabi bizim de başka lafımız var diyoruzki 22eger korkuyorsan niye o zaman turkiyeye geldin diye cevaplıyoruz ....tabi bir taeraftan utanıyon böle şeyleri yabancılardan duyuyon ....

Geri